AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Zugo: Zastava Yugo za 2020. godinu

Zugo: Zastava Yugo za 2020. godinu

Neki dizajnerski predlozi su realni, a neki ne. U koje spada ovaj nesvakidašnji dizajnerski izlet jasno je na prvi pogled. Radi se o modelu Zugo, električnom automobilu za 2020. godinu, za čiji je nastanak inpiracija bila Zastava Yugo 45...

Zugo: Zastava Yugo za 2020. godinu

Ova zanimljiva kreacija delo je dizajnera Miloša Parapovića iz Beograda, koji je imao cilj da predstavi elektromobil budućnosti. U svom delu je spojio moderne trendove sa izvornim oblikom automobila Zastava Yugi 45. Rad je zauzeo peto mesto na jednom od najvećih dizajnerskih konferencija u Zagrebu - Auto(r).

Najvažnije karakteristike modela Zugo su mala masa i elektro-pogon. Na vratima prtljažnika se nalaze grejači, kako onima koji guraju automobil ne bi bilo hladno u predelu ruku (verovatno se misli na zimske uskove vožnje :-)

Zugo: Zastava Yugo za 2020. godinu

Na prvom mestu je verovatno bila zabava. Tako je mladi dizajner, do imena ovog zanimljivog automobila došao pisanjem imena Yugo na engleskoj tastaturi (Y je Z).

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje