AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Jedan od retkih automobila na domaćem tržištu koji se može preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti. Informacija koja se, poslednjih meseci, zaista retko čuje na ovim prostorima - „plati i vozi automobil“, stiže iz Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzuki automobila i motocikala...

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Model Vitara sa najvišim, Exclusiv paketom opreme, automatskim menjačem i pogonom na svim točovima, dostupna je za isporuku odmah, po početnoj ceni od 26.350 evra (u dinarskoj protivvrednosti) sa PDV-om. Količina je ograničena, pa je izlišno i napominjati da potencijalni kupci moraju biti brzi ukoliko žele da postanu vlasnici ovog automobila.

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Podsećamo da je ovaj model opremljen štedljivim boosterjet „blagim“ hibridnim pogonskim sklopom: benzinskim motorom zapremine 1.373 kubna centimetra, snage 127 „konja“ i elektromotorom od 13 KS. Na 100 pređenih kilometara u proseku troši svega 4,9 litara goriva, a ovoj Vitari omogućava maksimalnu brzinu od 190 km/h. ALLGRIP pogon ove verzije (na svim točkovima) nudi mogućnost izbora četiri moda: AUTO, SPORT, SNOW, LOCK. Tip tronic funkcija automatskog menjača, sa komandama na upravljaču, omogućava i ručnu promenu stepena prenosa.

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Inače, paket opreme Exclusiv, između ostalog, čine aluminijumski naplaci (hrom/crne), led dnevna svetla, automatsko uključivanje/isključivanje oborenih i dugih svetala, led stop svetla, sedišta i kolo upravljača presvučeni kožom, senzor za kišu, elektro podesivi grejani spoljni retrovizori, komande na upravljaču (audio, bluetooth, tempomat i limitator brzine), multifunkcionalni putni računar (LCD u boji od 4,2 inča), elektro-podizači prednjih i zadnjih prozora, automatski jednozonski klima-uređaj, deljiva zadnja klupa, sedam vazdušnih jastuka, radarski sistem podrške pri kočenju i praćenju saobraćajne trake, detekcija saobraćajnih znakova, ESP, ABS sa EBD funkcijom, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), Hill hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), Hill descent (pomoć pri spuštanju nizbrdo), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), detekcija vozila u mrtvom uglu u vožnji i prilikom isparkiravanja, imobilajzer, alarm, blokada motora, auto Stop/Start sistem, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, navigacija sa mapama Evrope, kamera za vožnju unazad, parking senzori napred i nazad, panoramski krovni prozor (elektro-podesiv) itd.

 


Početna verzija ovog automobila u nemetalik boji košta 26.350 evra (u dinarskoj protivvrednosti), u metalik boji 26.800, a za varijantu SO Color (dvobojnu) potrebno je 27.200 evra sa PDV-om.

Garancija je standardna: tri godine ili 100.000 km, zavisno od toga šta pre nastupi, dodatnih pet godina ili 160.000 km garancije za motor i vitalne delove motora koji se podmazuju, dok je garancija za bateriju pet godina ili 100.000 km. Odobrava se i 12 godina garancije na limariju, a iz Euro Sumara podsećaju da svi vlasnici novih Suzukija, tokom garantnog roka, imaju na raspolaganju i 24-časovnu servisnu asistenciju na putevima u Srbiji.


PR

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Jasan i odvažan dizajnerski jezik, veoma fleksibilan i opremljen najsavremenijim tehnologijama – Opel Crossland je veoma popularan među kupcima. Kompaktni SUV sa Blitz amblemom postao je pravi prodajni hit od svog lansiranja 2017. Odavno je Opel Crossland probio granicu od 500.000 jedinica...

Svečano otvoren novi Citroen salon u okviru AK Kompresor

Svečano otvoren novi Citroen salon u okviru AK Kompresor

Auto kuća Kompresor, jedan od vodećih dilera i servisera automobila u Srbiji, ponosno je objavila saradnju sa renomiranim francuskim brendom automobila, Citroën. Tim povodom, otvoren je novi Citroën salon na Dorćolu, obeležavajući početak jedinstvene ponude vozila i servisa za sve ljubitelje ovog brenda...

123456. . .1580
Lamborghini Lanzador concept
Slika nedelje