AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Policija demolirala zaplenjen Ferrari - da li znate zbog čega? (VIDEO)

Policija demolirala zaplenjen Ferrari - da li znate zbog čega? (VIDEO)

Policija u Velikoj Britaniji uništila je skupoceni Ferrari. Razlog? To je zaista teško razumeti, ali čini se da je oduzimanje vozila omiljena "disciplina" tamošnje policije...

Automobil Ferrari 458 Spider, čija vrednost iznosi oko 200 000 dolara, bio je u vlasništvu milionera Zahida Khana. Automobil je oduzet 2016. godine pod sumnjom da je ukraden, ali se njegov vlasnik branio tvrdeći da je automobil kupio na aukciji. Međutim, on nije pokazao odgovarajuću dukumentaciju, tačnije sa dokumentacijom je došao prekasno. 

Zvanična odluka suda bila je da automobil bude uništen, jer vlasnik nije imao odgovarajuću polisu osiguranja. Khan je snimio ovu nesvakidašnju situaciju i istakao, da policija nije imala pravo ovo da uradi. On tvrdi, da je njegov Ferrari imao uredno osiguranje i da je on bio vlasnik automobila.


Nama koji volimo automobile, ostaje da plačemo nad sudbinom ovog sjajnog modela. Zaista nam nije jasno, kakvi argumenti mogu da stoje iza demoliranja vrednijih automobila.


VIDEO:



Aotomagazn.e

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje