AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Pogledajte trenutak, kada ženu udara kamion - prekršila je osnovno pravilo (VIDEO)

Pogledajte trenutak, kada ženu udara kamion - prekršila je osnovno pravilo (VIDEO)

Bezbednosna kamera u Poljskoj snimila je neobičan incident. Pogledajte kako je prošla žena, koja je odlučila da pređe ulicu neposredno ispred kamiona...

Na video snimku se vidi, šta će se dogoditi, ako prekršite jedno od osnovnih pravila, koje kaže da, "AKO NE VIDITE VOZAČA, NE VIDI NI ON VAS!".


Snimak je napravila bezbednosna kamera u Poljskoj. Žena je na jednoj raskrsnici odlučila da pređe ulicu tik ispred kamiona, umesto da koristi uredno obeležen pešački prelaz. Ono što je najvažnije, žena je preživela. "Video sam kako je kamion obara. Ustala je, pogledala okolo i otišla." - izjavio je očevidac.


Policija je pokušala, da dođe do žene i da je upozori, da možda ima određene povrede koje još uvek ne daju nikakve simptome, ali bezuspešno. Patrola je obišla sve okolne bolnice, ali ime ove gospođe ostalo je misterija.


VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje