AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Kompanija Audi novim video snimkom najavljuje dolazak nove generacije luksuzne limuzine Audi A8. Pre zvanične premijere, novi A8 pojaviće se u akcionom filmu Spider-Man - Homecoming (premijera 7. jula)...

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Na kratkom video snimku, možemo videti četvrtu generaciju iz nekoliko uglova. Pogled na prednji deo automobila otkriva šestougaonu masku hladnjaka i atraktivne svetlosne grupe, po kojima je Audi postao prepoznatljiv. Audi nam je omogućio da zavirimo i u enterijer, gde možemo videti digitalnu instrument tablu (Audi Virtual Cockpit) kao i novi volan neobičnog dizajna.

 

Pogledajte: Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje počinje, pokazan skelet (FOTO).


Na kratkom videu možemo videti, da će A8 biti opremljen i funkcijom daljinskog parkiranja. Audi se u razvoju novog A8 posebno fokusirao na autonomne funkcije, tako da upravo u ovoj oblasti možemo očekivati važne novosti. Iz Ingolstadta najavljuju, da će sistem poluautomatske vožnje biti predstavljen i u filmu Spiderman - Homecoming.


Novi Audi A8 videćemo 28. juna, kada će Spiderman imati svetsku premijeru u Los Angelesu. Kompletno otkrivanje automobila svetskoj javnosti, biće održano 11. jula, na specijalnoj akciji Audi Summit u Barseloni.


VIDEO:Automagazin.rs

Vreme je za šou: Opelove svetske premijere na IAA

Vreme je za šou: Opelove svetske premijere na IAA

Sa novim motoom marke „Budućnost pripada svima“, Opel se nedavno pripojio PSA grupi u cilju kreiranja istinskog evropskog šampiona. Posetioci 67. Međunarodnog salona automobila u Frankfurtu od 14. do 24. septembra mogu iz prve ruke da uvide šta to znači.

Šampioni voze Ford!

Šampioni voze Ford!

Ford, verni pratilac vrhunskih sportista širom sveta, obnavlja marketinšku saradnju sa srpskim najtrofenijim sportom – košarkom...

123456. . .1329
Rolls-Royce Phantom 2018
Slika nedelje