AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Kompanija Audi novim video snimkom najavljuje dolazak nove generacije luksuzne limuzine Audi A8. Pre zvanične premijere, novi A8 pojaviće se u akcionom filmu Spider-Man - Homecoming (premijera 7. jula)...

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Na kratkom video snimku, možemo videti četvrtu generaciju iz nekoliko uglova. Pogled na prednji deo automobila otkriva šestougaonu masku hladnjaka i atraktivne svetlosne grupe, po kojima je Audi postao prepoznatljiv. Audi nam je omogućio da zavirimo i u enterijer, gde možemo videti digitalnu instrument tablu (Audi Virtual Cockpit) kao i novi volan neobičnog dizajna.

 

Pogledajte: Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje počinje, pokazan skelet (FOTO).


Na kratkom videu možemo videti, da će A8 biti opremljen i funkcijom daljinskog parkiranja. Audi se u razvoju novog A8 posebno fokusirao na autonomne funkcije, tako da upravo u ovoj oblasti možemo očekivati važne novosti. Iz Ingolstadta najavljuju, da će sistem poluautomatske vožnje biti predstavljen i u filmu Spiderman - Homecoming.


Novi Audi A8 videćemo 28. juna, kada će Spiderman imati svetsku premijeru u Los Angelesu. Kompletno otkrivanje automobila svetskoj javnosti, biće održano 11. jula, na specijalnoj akciji Audi Summit u Barseloni.


VIDEO:Automagazin.rs

Novi BMW X5 na novim špijunskim fotografijama

Novi BMW X5 na novim špijunskim fotografijama

Kao prvo SAV (Sport Activity Vehicle) vozilo sa pogonom na sva četiri točka, koje je oduševilo vozače uživanjem u vožnji tipičnim za ovaj brend na krivudavim seoskim putevima i dugim trasama autoputa, BMW X5 prve generacije postavio je temelje za potpuno novu kategoriju...

Saopšten spisak igraca za Mundijal

Saopšten spisak igraca za Mundijal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Spisak je saopšten na jednoj benzinskoj stanici...

BMW Motivation 2018

BMW Motivation 2018

Ljubav i strast prema BMW automobilima okupila je više stotina poštovalaca ovog brenda i izloženo je više od 160 BMW modela na BMW Motivation 2018 skupu u organizaciji BMW Kluba Srbija na parkingu BMW Servisa 6+ na Novom Beogradu u nedelju 20.maja.

Auto kuća Kompresor dobitnik priznanja Diler godine

Auto kuća Kompresor dobitnik priznanja Diler godine

Auto Kuća Kompresor dobila je u Parizu priznanje „Diler  godine“ za 2017. godinu (eng. „Dealer of the year 2017“) za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Renault i Dacia vozila, na prestižnom izboru za dilera godine u grupi Renault. 

123456. . .1373
Volkswagen Touareg 2018
Slika nedelje