AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Maskirani Renault snimljen u Parizu - Da li je to nova Laguna?

Maskirani Renault snimljen u Parizu - Da li je to nova Laguna?

Francuski Renault aktivno radi na razviju nove generacije modela Laguna. Čitalac sajta Worldcarfans snimio je u Parizu maskiran sedan, za koji se pretpostavlja da bi mogao biti upravno nova generacija popularnog modela...

Pogledajte vest: Renault Kadjar - prvi utisci uživo iz Pariza (foto).

 

Nova Laguna biće otkrivena 6. jula ove godine. Tačnije, biće to naslednika Lagune, koji će biti model srednje veličine, mnogo moderniji, a u ponudi će u isto vreme zameniti novu Lagunu i Latitude. 

Na fotografiji ne možemo videti puno toga. Automobil je snimljen od nazad. Najavljeno je, da će model imati potpuno novi naziv, a stajaće na modifikovanoj platformi CMF, koju koriste neki modeli Renaulta i Nissana.


Automobil će biti opremljen Full LED svetlima, sistemom aktivnog upravljanja, drugom generacijom sistema R-Link i bogatom bezbednosnom opremom i sistemima asistencije.


Foto: Worldcarfans.com

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .1596
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje