AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Grupa Emil Frey obeležava 10 godina poslovanja u Srbiji

Grupa Emil Frey obeležava 10 godina poslovanja u Srbiji

Ove godine, kompanije Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o. proslavljaju deceniju uspešnog poslovanja...

 Zvanično od 1. februara 2014. godine, ove dve kompanije, koje posluju u okviru jedne od najuspešnijih automobilskih grupacija, Emil Frey, započele su poslovanje u Srbiji. Kompanija Star Import ovlašćeni je distributer za brendove Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso, dok je Emil Frey Auto Centar d.o.o. maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i post–prodaje svim Mercedes–Benz i smart klijentima. Pored pomenutih brendova, Emil Frey Grupa je na tržištu Srbije od 2022. godine prisutna i kroz kompaniju Keos d.o.o, ovlašćenog distributera za brendove Renualt i Dacia.


„Godina 2024. je veoma važna godina za sve nas u Emil Frey Grupi. Tokom prethodnih 10 godina trudili smo se da se uvek držimo načela naše grupe – da našim kupcima pružimo samo najbolje proizvode i najkvalitetniju uslugu. Automobilska industrija se nepovratno menja a mi ćemo neumorno raditi na tome da tu promenu ispratimo i našim klijentima ponudimo nove koncepte mobilnosti, u skladu sa klimatsko neutralnim postulatima“, izjavio je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

Grupa Emil Frey obeležava 10 godina poslovanja u Srbiji

Pored obeležavanja 10 uspešnih godina poslovanja u Srbiji, Emil Frey Grupa ove godine proslavlja još jedan važan jubilej – čak 100 godina postojanja. Davne 1924. godine u Cirihu, mehaničar Emil Frey otvorio je svoju radionicu za motocikle i time postavio temelje jedne od najvećih automobilskih grupacija u Evropi.


Emil Frey Grupa je porodična kompanija iz Švajcarske sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na automobilsku industriju (veleprodaja putničkih vozila, maloprodaja putničkih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile i rezervne delove) i trenutno posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji, Lukemburgu, Holandiji, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj i Bugarskoj. Grupa takođe ima u vlasništvu brojne kompanije za uvoz, maloprodajne objekte i kompanije za finansiranje u ovim zemljama.


PR

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje