AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nissan Juke zaglavljen između zidova, žena izašla kroz prozor (FOTO)

Nissan Juke zaglavljen između zidova, žena izašla kroz prozor (FOTO)

Žena koja je slepo verovala navigacionom sistemu, završila je tamo gde nije želela. U pokušaju da dođe do lokalne znamenitosti, ona je ignorisala saobraćajne znakove...

Nissan Juke zaglavljen između zidova, žena izašla kroz prozor (FOTO)

Sve se dogodilo u mestu Tenby u Walesu. Spomenik je bio na plaži, van domašaja lokalnih puteva, ali tako nešto je očigledno bilo nezamislivu za turistkinju iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je automobilom pokušala da dođe do spomenika. Iako je put bio neobično uzak, jer to zapravo i nije automobilska ulica, već pešačka, ona je nastavila hrabro napred.

 

Pogledajte galeriju: Neverovatne saobraćajne nesreće.


Kada dalje nije išlo, ona nije odustala, već je pritisnula gas još jače. Kada ni tada automobil nije krenuo dalje, ona je dodala gas još jače. Kada je odustala, želela je nazad, ali ni to nije bilo moguće. Dama je sa svojom prijateljicom kroz prozor izašla iz automobila i vratila se u hotel vozom.


Prema rečima meštana, na ovom mestu nikada ranije nije viđen automobil. U ovakvim situacijama, obično se demontira zid i oslobodi auto. Međutim, ovo nije bilo koji zid. To je bio Viktorijanski zid, koji ima status specijalne zaštite i takva mogućnost nije dolazila u obzir. Posle četiri i po sata, stručnjaci su oslobodili automobil, bez potrebe da ga seku.


Automagazin.rs
walesonline.co.uk

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje