AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi forumu

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi forumu

Kao partner Letnjeg Vivaldi foruma koji je organizovala Mokrogorska poslovna škola novog doba od 15. do 17. juna, MINI Srbija predstavio se učesnicima, odnosno domaćim i regionalnim ekspertima iz oblasti marketinga svojim atraktivnim modelima, ali i zanimljivom aktivacijom...

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi forumu

Učesnici Foruma su najpe imali mogućnost da se upoznaju sa modelima: MINI Cabrio Cooper S, MINI Cooper S Brick Line Edition, MINI Cooper SE Countryman All 4 i MINI Countryman John Cooper Works koji su bili izloženi na centralnom platou Drvengrada.


Narednog dana organizovana je i kreativna radionica pod nazivom „MINI BIG LOVE Creative Workshop“ u okviru koje je svaki učesnik imao mogućnost da se oproba u uzbudljivom oslikavanju murala i da u potpunosti oslobodi svoju kreativnost.

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi forumu

U tome im je pomogla istaknuta beogradska street art umetnica, Aleksandra Petković, koja je vodila radionicu, podelivši sa zainteresovanima korisne trikove i veštine potrebne za uzbudljivo oslikavanje sprejevima.


Ključni motiv druženja bio je MINI-jev čuveni slogan „We are all different, but pretty good together“ kojem je na kraju pripalo centralno mesto na umetničkom delu.

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi forumu

Zajednički rad rezultirao je razigranim muralom na platnenoj površini od 4x2m, čiji su sastavni delovi podeljeni svakom učesniku Foruma, kako bih ih stalno podsećali na to da zajedno možemo sve i da je uvek pravo vreme za avanturu!


PR

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 se plasirao u finalni krug izbora za Evropski auto 2024. godine (engl. COTY). Potpuno električni SUV je prvo bio na širem spisku od 28 novih modela predstavljenih ove godine, a sada ga je žiri koji čini 59 članova iz 22 zemlje smestio među sedam najboljih...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje