AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Digitalna prezentacija redizajniranog modela Škoda Karoq zakazana za 30. novembar

Digitalna prezentacija redizajniranog modela Škoda Karoq zakazana za 30. novembar

Pripremite se za susret sa redizajniranim Škoda Karoq: 30. novembra, Škoda Auto će upriličiti digitalnu medijsku prezentaciju pod nazivom “The Faces of Karoq” kako bi otkrila osveženu verziju svog SUV modela srednje klase...

Događaj će početi u 10:00 sati po srednjeevropskom vremenu i može se pogledati na ŠKODA Storyboard-u i ŠKODA YouTube kanalu. KAROQ, koji je bio drugi najpopularniji model brenda u 2020. godini i u prvih šest meseci ove godine, doživeo je neke vizuelne i tehnološke nadogradnje.


Dana 30. novembra u 10:00 sati po srednjeevropskom vremenu, ŠKODA AUTO će biti domaćin prezentacije kojom će predstaviti tehnički i vizuelno nadograđeni ŠKODA KAROQ na ŠKODA Storyboard-u i ŠKODA YouTube kanalu. Lansiranje „mlađeg brata“ modela KODIAQ 2017. godine predstavljalo je ključni korak u ŠKODA SUV kampanji. Do danas je češki proizvođač automobila proizveo više od pola miliona primeraka modela KAROQ. Model je čak postao najprodavaniji SUV brenda i drugi najpopularniji ŠKODA model u 2020. i prvoj polovini 2021. godine.


VIDEO:Automagazin.rs

Rally Croatia 2022 - Kalle Rovanpera
Slika nedelje