AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvorena prva Galerija automobila Srbije

Otvorena prva Galerija automobila Srbije

Jedan od najvećih događaja na Balkanu iz sveta autoindustrije Galerija automobila Srbije, svečano je otvorena 23. septembra u u TC “Galerija” u Beogradu, a izložba četvorotočkaša najnovije generacije trajaće do 30. septembra...

"Galerija automobile Srbije" prva je velika izložba automobila, sa više desetina izloženih modela automobila najnovijih modela najpoznatijih imena auto-industrije. Ovi najmoderniji I najluskuzniji modeli automobila biće izloženi do kraja septembra u TC Galerija, a svi adrenalinski "zavisnici" moći će i da ih probaju i u test vožnjama.
Prva velika izložba automobila, organizovana je u saradnji “Galerije Beograd", kompanije "Beograd na vodi" i "Blica" I predstavlja pravi spektakl kada je reč o automobilima poslednje generacije.


Među izloženim automobilima, svoje mesto na pijedestalu svakako ima Toyota Yaris, automobil kojeg je evropski stručni žiri proglasio automobilom godine, a publika "Galerije automobile Srbije" moći će premijerno da upozna i Toyota Yaris Cross, hibridni SUV idealan za gradsku vožnju.


- Dragi prijatelji, dobro došli u "Galeriju" koja u susret svom prvom rođendanu može u potpunosti da opravda titulu "jedno mesto svih dešavanja". Jako smo srećni što možemo da ugostimo "Galeriju automobila", jednu divnu izložbu, a naročito smo ponosni što ćemo imati priliku da poželimo dobrodošlicu novim brendovima koji se po prvi put nalaze kod nas i imaju svoju premijeru. Želimo vam da večeras uživate i da zajedno otvorimo ovu sjajnu izložbu - rekla je Vanesa Jovanović, direktorka marketinga Galerije Beograd koja je otvorila ovu manifestaciju.

Osmrtnice


PR

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Svojom novom,  Paint to Sample i Paint to Sample Plus opcijom, Porsche Exclusive manufaktura proširuje svoju specijalnu ponudu boja karoserije za sve modele. Fokus je na dostupnosti klasičnih Porsche boja, koje su postale prepoznatljive tokom godina...

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Pred nama je još jedna zima koja sa sobom donosi izazove kao što su niske temperature, sneg i mraz. Preventivno delovanje spasiće vas brige, neprijatnih situacija, komplikacija i što je najvažnije značajno će povećati, kako vašu, tako i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju..

Audi S1 Hoonitron Concept
Slika nedelje