AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel za sve ljubitelje skijanja i snega pokrenuo na Kopaoniku brojne akcije. Na taj način, Opel želi da pokaže da nastoji da udovolji potrebama svih svojih kupaca. Pruža vam se specijalna prilika da iskoristite zimsko vreme i probate Opel automobile u posebnim, planinskim uslovima...

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Pored toga, Opel je i jedan od glavnih sponzora Big snow festivala na kom je ove godine glavna zvezda čuvena Ms. Dynamate. Na Big snow festivalu nastupiće i mnogi drugi izvođači iz  zemlje i inostranstva, a Opel Vam daje mogućnost da pored uživanja u muzici, posetite i naš izložbeni prostor i uverite se u kvalitet Opelovih vozila. Opel je na Kopaoniku pripremio i specijalne ponude za sve kupce i tako svima omogućio da dođu do višestruko nagrađivanih automobila sa vrhunskim performansama i superiornom opremom po najpovoljnijim akcijskim cenama.

Svaki kupac će, za vreme trajanja akcije, biti u prilici da izabere svoj omiljeni Opel automobil po atraktivnim cenama i na taj način ostvari neverovatnu uštedu. Akcijska ponuda se odnosi na sve Opel automobile, a iz ponude izdvajamo sledeće modele, koje možete dobiti po specijalnim cenama i bogatim paketima opreme koji uključuju:

Opel Corsa 1.0 benzinski motor od 65 KS sa: klima uređajem, servo upravljačem podesivim po visini i dubini, radio CD-om sa 4 zvučnika,  2 vazdušna jastuka i ABS system, elektro podesivim spoljnim retrovizorima, centralnim zaključavanjem vrata, podešavanjem visine sedišta vozača – već od 8.999 €.

Nova Opel Astra 1.4 benzinski motor od 100 KS sa: klima uređajem, radio CD-om 300 mp3 sa trostrukim info ekranom, ABS-om, ESP-om, elektro-podesivim spoljnim retrovizorima sa grejačima, ručkama na vratima u boji karoserije, dnevnim pozicionim svetlima, servo upravljanjem osetljivim na brzinu, električnim daljinskim zaključavanjem, prednjim i bočnim vazdušnim jastucima, 16-inčnim čeličnim točkovima sa stilskim naplacima, svetlima za čitanje, napred - već od 13.990 €.

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel Insignia 1.6 benzinski motor od 115 KS sa: klima uređajem, radio CD-om 300 sa trostrukim info ekranom, prednjim (vozač i suvozač), bočnim i zavesastim vazdušni jastucima, električnim podešavanjem visine sedišta na strani vozača, prednjim električnim podizačima stakala, elektro podesivim retrovizorima sa grejačima, daljinskim zaključavanjem vrata,  putnim računarom, naslonom za ruke, napred, ABS-om, ESP-om, zatamljenim staklima, daljinskim otvaranjem vrata prtljažnika (4 vrata) - već od 18.111 €.

Opel Antara 2.4 benzinski motor od 170 KS, sa: ESP-om, ABS-om, klima uređajem, centralnom bravom sa daljinskom komandom, preklopivim ključem, radio CD-om 300 MP3, 7 zvučnika, električnim prednjim i zadnjim podizačima prozora, servo volanom podesivim po visini i dubini, naslonom za ruku – napred, električnim podesivim bočnim retrovizorima sa grejačima, metalik krovnim šinama - već od 22.709 €.

Iskoristite jedinstvenu akciju i nabavite najbolje i najtraženije Opelove modele sa fantastičnim paketom opreme, po specijalnoj ceni. Opel ovom fenomenalnom akcijom još jednom potvrđuje da uvek teži da ostvari želje svojih kupaca.

Opel

Na pumpama u Srbiji pojeftinilo gorivo

Na pumpama u Srbiji pojeftinilo gorivo

Posle odluke Vlade Srbije da 30. aprila snizi iznose akciza na naftne derivate za 1,5 dinara po litru, prvi je reagovao NIS, a zatim su u toku prošle noći i skoro svi ostali snabdevači našeg tržišta gorivom korigovali svoje cenovnike – u korist vozača!

Video: Ruska lepotica u reklami za Citroën DS5 i DS4

Video: Ruska lepotica u reklami za Citroën DS5 i DS4

U Rusiji je veliku pažnju javnosti privukao projekat "blonDDrive", gde se umesto automobilske atraktivnosti, akcenat stavlja na žensku lepotu. Glavnu ulogu ima lepotica Irina Olkhovskaya, koja je Maserati GranTurismo zamenila modelima Citroën DS5 i DS4. Uživajte...

Niže akcize na gorivo, padaju cene

Niže akcize na gorivo, padaju cene

Cene goriva na pumpama u Srbiji trebalo bi da budu snižene od 1,5 do tri dinara po litru, zbog smanjenja akciza na naftne derivate, pada cena nafte na svetskom tržištu i dejstva konkurencije na domaćem tržištu naftnih derivata...

Mercedes-Benz i Novak Đoković- Dubl iz snova

Mercedes-Benz i Novak Đoković- Dubl iz snova

Kompanija Mercedes-Benz, partner Serbia Open-a, sinoć je 03.maja u BelExpo centru zajedno sa Family sportom organizovala  promociju pod nazivom ”Dubl iz snova“. Tom prilikom prisutnima se obratio Generalni direktor Mercedes-Benz-a SCG Andreas Binder, Srdjan Đokovic i specijalno za ovu priliku, preko video linka i najbolji teniser sveta i brend-ambasadror Mercedes-Benz-a Novak Đoković.

Silvia Hauten i Nissan GT-R

Silvia Hauten i Nissan GT-R

Zvezda nemačkog Playboya i Miss Tuning, nedavno je pravila društvo supersnažnom Nissanu GT-R. Ime Silvia Hauten verovatno vam ne znači mnogo, ali u Nemačkoj je ova atraktivna lepotica velika zvezda. Bila je Miss avgusta meseca avgusta u Playboy časopisu i Miss Tuninga 2007...

Mercedes-Benz zvanično vozilo Serbia Open-a

Mercedes-Benz zvanično vozilo Serbia Open-a

Mercedes-Benz je i ove godine partner Serbia Opena koji se održava na teniskim terenima „Novak“ od 28 aprila do 6. maja. Sve učesnike turnira, prevoziće najnoviji Mercedes-Benz automobili. Na globalnom nivou u okviru aktivnosti koje sprovodi, Mercedes-Benz veliku pažnju poklanja tenisu, a od prošle godine je i najbollji teniser sveta, Novak Đoković postao brend ambasador Mercedes-Benza za Srbiju i Crnu Goru...

Šef GМ ima platu od 7,7 miliona dolara

Šef GМ ima platu od 7,7 miliona dolara

Generalni direktor koncerna General Motors, Dan Akerson, u 2011. godini je zaradio 7,7 miliona dolara. To nije mali iznos, ali u poređenju sa platom menadžera iz konkurentskih kompanija, kao što je plata Alana Mullalya (Ford) od 29,5 miliona dolara, to je značano manje...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje