AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Delta Automoto: Honda PCX za 51 Eur mesečno

Delta Automoto: Honda PCX za 51 Eur mesečno

U Honda centru na Novom Beogradu, predstavljena je obuhvatna ponuda motora i skutera od najpopularnijih do potpuno novih modela za sezonu 2012, uz veoma atraktivne cene i specijalne uslove finansiranja na kredit i lizing. Model PCX, najprodavaniji skuter u Evropi, u ponudi je uz ratu već od 51 € mesečno...

Od prošle godine kada je prvi put predstavljen, PCX je postigao neverovatan uspeh na tržištima širom sveta. Već prve godine postao je i najprodavaniji skuter u Evropi, sa prodatih 23.000 jedinica. Kreiran je za vozače koji očekuju kompaktne ekonomične prednosti skutera od 125cc, ali i moderan izgled koji se češće sreće kod motocikala veće kubikaže. Četvoro-taktni jednocilindrični vodom hlađeni agregat zapremine 124,9 ccm razvija 11,3KS.
Dizajniran je da pruži poboljšanu izdržljivost, povećanje snage i momenta, bolju ekonomičnost i mirniji rad. Kao novitet, model PCX 125 je opremljen “Idle Stop” tehnologijom. Sistem gasi agregat nakon 3 sekunde rada u praznom hodu, a agregat se ponovo startuje jednostavnim zavrtanjem  ručice gasa, što doprinosi smanjenju  potrošnje goriva na čak 2,3l na sto pređenih kilometara.

U svakom pogledu, tihi motor, mala emisija gasova i lagano upravljanje, modelu PCX daju status praktičnog, brzog i zabavnog motocikla. Naravno, tu je i nezaobilazni Hondin pečat kvaliteta, maksimalna izdržljivost i najsavremenije tehnologije, kao i veliki prtljažni prostor koji vam omogućava odlaganje kacige i ostale prateće opreme.

Na evropskom tržištu skuteri manje kubikaže postaju sve popularniji, a na usmerenost ka ekonomičnijem transportu uticala je svest o zaštiti prirode, ali i visoke cene goriva. Ipak, prava vrednost skutera nije oslikana samo u činjenicama da su jeftini za održavanje, da manje troše i da mogu lako da se probiju kroz zakrčene gradske ulice, već i u zabavi  i slobodi koju možete osetiti samo na dva točka.

Delta Automoto

Subaru izlaže na sajmu automobilske tehnike u Jokohami

Subaru izlaže na sajmu automobilske tehnike u Jokohami

Proizvođač automobila Subaru, japanska kompanija “Fudži teška industrija”, učestvovaće na Sajmu tehnike u automobilskoj industriji, najvećoj izložbi ove vrste u Japanu, koji će se održati od 23. do 28. maja na izložbenom prostoru “Pacifiko” u gradu Jokohama, a organizuje je Udruženje inženjera u auto-industriji Japana.

BMW X3 Paket za uživanje

BMW X3 Paket za uživanje

Delta Motors je pripremio specijalnu ponudu za BMW X3 model po ceni od 43.990 eura. Ponuda je ograničena i traje dok ima zaliha. Hiljade kilometara čekaju samo na vas! Sa maksimalnom snagom od 135 kW(184KS), BMW X3   Xdrive 20d omogućava čisto uživanje u vožnji...

Video: Anastacia peva u Škodi Citigo

Video: Anastacia peva u Škodi Citigo

Američka pevečica Anastacia započela je saradnju sa kompanijom iz Mlade Boleslave, i zajedno sa automobilom Citigo je zvezda nove reklamne kampanje za najmanji model u aktuelnoj ponudi kompanije Škoda. Pred nama su prve reklame...

Mercedes-Benz: zlatna flota za festival u Kanu

Mercedes-Benz: zlatna flota za festival u Kanu

Od 16. do 27. maja, u Francuskoj se održava 65. Međunarodni filmski festival u Kanu. Tamo će biti predstavljeno devedeset igranih filmova, od kojih će 22 filma biti "u igri" za osvajanje Zlatne palme. Mercedes-Benz jepartner festivala...

 

Majski dan otvorenih vrata u Toyota Centru Beograd!

Majski dan otvorenih vrata u Toyota Centru Beograd!

Posetite Toyota Centar Beograd u subotu, 26. maja, od 10 do 14h — u ponudi su dve fantastične pogodnosti! Staro za novo — ukoliko se ovog dana odlučite da zamenite (ili poručite, odnosno rezervišete) svoj stari za novi automobil poklanjamo vam prvi servis!

Volkswagen nudi novi asortiman delova za vozila od pete godine starosti

Volkswagen nudi novi asortiman delova za vozila od pete godine starosti

Volkswagen AG je napravio novu liniju rezervnih delova pod nazivom „Economy delovi“. Ovi rezervni delovi namenjeni su vozilima od pete godine starosti. Economy delovi se uglavnom prodaju u paketima zajedno sa uslugom ugradnje koja je takođe prilagođena starosti vozila ili je njihova ugradnja besplatna kao npr. kod akumulatora ili metlica brisača.

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje