AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volkswagen nudi novi asortiman delova za vozila od pete godine starosti

Volkswagen nudi novi asortiman delova za vozila od pete godine starosti

Volkswagen AG je napravio novu liniju rezervnih delova pod nazivom „Economy delovi“. Ovi rezervni delovi namenjeni su vozilima od pete godine starosti. Economy delovi se uglavnom prodaju u paketima zajedno sa uslugom ugradnje koja je takođe prilagođena starosti vozila ili je njihova ugradnja besplatna kao npr. kod akumulatora ili metlica brisača.

Volkswagen nudi novi asortiman delova za vozila od pete godine starosti

Na ovaj način želeli smo da strankama sa starijim vozilima omogućimo 100% Volkswagen kvalitet i do 50% povoljnije. Pored postojeće porodice Volkswagen originalnih delova® i Volkswagen refabrikovanih (Austausch) delova, novi program nudi strankama dodatnu opciju za izbor a time i veću fleksibilnost. Trenutno se u asortimanu Economy delova nalaze izduvni lonci, akumulatori, kočne obloge, kočni diskovi, alternatori, svećice, metlice brisača, amortizeri, pogonska vratila kao i setovi za popravku zglobnih elemenata. Paleta ponude se konstantno proširuje.

Novi Volkswagen Economy delovi poseduju sopstvenu tehničku specifikaciju i prolaze nezavisan proces razvoja i testiranja. Povoljnost u pogledu troškova kada su u pitanju Volkswagen Economy delovi proizilazi između ostalog iz činjenice da se korišćeni materijali prilagođavaju veku trajanja starijih vozila. Npr. kod sistema izduvnih gasova u Economy varijanti koristi se aluminizirani čelik umesto nerđajućeg čelika, što je na tržištu postprodaje uobičajeno za starija vozila. Na taj način omogućen je veoma atraktivan odnos cene i usluge.

Neophodno je naglasiti da Economy delovi imaju dvogodišnju garanciju tako da stranke mogu biti mirne kao i nakon ugradnje Volkswagen originalnih delova.

Obzirom da se asortiman Economy delova neprekidno uvećava, strankama se preporučuje da se o raspoloživosti delova za svoje vozilo informišu u ovlašćenim Volkswagen servisima.

Porsche SCG

Gemballa predstavila dijamantski lak + FOTO

Gemballa predstavila dijamantski lak + FOTO

Matirane, zlatne ili boje hroma, na automobilima se pojavljuju već nekoliko godina, i sve su popularnije i u našoj zemlji. Nemačka tjunerska kompanija Gemballa, iznenadila nas je sa atraktivnim dijamantskim lakom, pri čemu ne mislimo na nekakvu foliju, već upravo na boju obogaćenu ovim tvrdim mineralom...

Grand Motors i teniski turnir poznatih

Grand Motors i teniski turnir poznatih

Tenis je i ove godine "izabrani" sport Srbije!  Teniski centar "NOVAK" ponovo je ugostio brojne učesnike i posetioce Sedmog tradicionalnog humanitarnog turnira poznatih ličnosti u tenisu -" Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2011"!

Pet zvezdica na testu Euro NCAP za Mazdu CX-5

Pet zvezdica na testu Euro NCAP za Mazdu CX-5

Mazdin model nove generacije CX-5 je sada i zvanično jedan od najbezbednijih automobila na svetu nakon objave rezultata testova Euro NCAP* na kojima je ovaj model ocenjen najvišom mogućom ocenom za bezbednost...

Otvoren novi ovlašćeni Renault servis - HIT Auto Vidikovac

Otvoren novi ovlašćeni Renault servis - HIT Auto Vidikovac

U današnje vreme, kada su vozila dostigla visok nivo tehnološkog razvoja, postalo je više nego očigledno da za normalno korišćenje automobila, vozači moraju imati kvalitetan servis. Kvalitetan servis podrazumeva dobru opremljenost dijagnostičkim uređajima, specijalnim alatima i ostalom servisnom opremom ali takođe i obučen kadar sa iskustvom.

Bosch se proširuje u Srbiji

Bosch se proširuje u Srbiji

U 2011. godini ostvaren je veliki napredak u poslovanju Bosch-grupe u Srbiji. Vodeći proizvođač inovativnih tehnologija najavio je otvaranje fabrike automobilskih sistema brisača u Pećinicima, u blizini Beograda. Do 2019. godine će u ovaj projekat biti investirano oko 70 miliona evra...

Novi Hyundai i30 nagrađen sa 5 zvezdica za bezbednost

Novi Hyundai i30 nagrađen sa 5 zvezdica za bezbednost

Novi Hyundai i30 je dobio maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost na osnovu najnovijih ispitivanja  prestižne evropske organizacije Euro NCAP. Na ovaj način je još jednom nagrađen veliki trud koji Hyundai konstantno ulaže u pravcu podizanja bezbednosti svojih vozila...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje