AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel za sve ljubitelje skijanja i snega pokrenuo na Kopaoniku brojne akcije. Na taj način, Opel želi da pokaže da nastoji da udovolji potrebama svih svojih kupaca. Pruža vam se specijalna prilika da iskoristite zimsko vreme i probate Opel automobile u posebnim, planinskim uslovima...

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Pored toga, Opel je i jedan od glavnih sponzora Big snow festivala na kom je ove godine glavna zvezda čuvena Ms. Dynamate. Na Big snow festivalu nastupiće i mnogi drugi izvođači iz  zemlje i inostranstva, a Opel Vam daje mogućnost da pored uživanja u muzici, posetite i naš izložbeni prostor i uverite se u kvalitet Opelovih vozila. Opel je na Kopaoniku pripremio i specijalne ponude za sve kupce i tako svima omogućio da dođu do višestruko nagrađivanih automobila sa vrhunskim performansama i superiornom opremom po najpovoljnijim akcijskim cenama.

Svaki kupac će, za vreme trajanja akcije, biti u prilici da izabere svoj omiljeni Opel automobil po atraktivnim cenama i na taj način ostvari neverovatnu uštedu. Akcijska ponuda se odnosi na sve Opel automobile, a iz ponude izdvajamo sledeće modele, koje možete dobiti po specijalnim cenama i bogatim paketima opreme koji uključuju:

Opel Corsa 1.0 benzinski motor od 65 KS sa: klima uređajem, servo upravljačem podesivim po visini i dubini, radio CD-om sa 4 zvučnika,  2 vazdušna jastuka i ABS system, elektro podesivim spoljnim retrovizorima, centralnim zaključavanjem vrata, podešavanjem visine sedišta vozača – već od 8.999 €.

Nova Opel Astra 1.4 benzinski motor od 100 KS sa: klima uređajem, radio CD-om 300 mp3 sa trostrukim info ekranom, ABS-om, ESP-om, elektro-podesivim spoljnim retrovizorima sa grejačima, ručkama na vratima u boji karoserije, dnevnim pozicionim svetlima, servo upravljanjem osetljivim na brzinu, električnim daljinskim zaključavanjem, prednjim i bočnim vazdušnim jastucima, 16-inčnim čeličnim točkovima sa stilskim naplacima, svetlima za čitanje, napred - već od 13.990 €.

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel Insignia 1.6 benzinski motor od 115 KS sa: klima uređajem, radio CD-om 300 sa trostrukim info ekranom, prednjim (vozač i suvozač), bočnim i zavesastim vazdušni jastucima, električnim podešavanjem visine sedišta na strani vozača, prednjim električnim podizačima stakala, elektro podesivim retrovizorima sa grejačima, daljinskim zaključavanjem vrata,  putnim računarom, naslonom za ruke, napred, ABS-om, ESP-om, zatamljenim staklima, daljinskim otvaranjem vrata prtljažnika (4 vrata) - već od 18.111 €.

Opel Antara 2.4 benzinski motor od 170 KS, sa: ESP-om, ABS-om, klima uređajem, centralnom bravom sa daljinskom komandom, preklopivim ključem, radio CD-om 300 MP3, 7 zvučnika, električnim prednjim i zadnjim podizačima prozora, servo volanom podesivim po visini i dubini, naslonom za ruku – napred, električnim podesivim bočnim retrovizorima sa grejačima, metalik krovnim šinama - već od 22.709 €.

Iskoristite jedinstvenu akciju i nabavite najbolje i najtraženije Opelove modele sa fantastičnim paketom opreme, po specijalnoj ceni. Opel ovom fenomenalnom akcijom još jednom potvrđuje da uvek teži da ostvari želje svojih kupaca.

Opel

Novi Hyundai i30 nagrađen sa 5 zvezdica za bezbednost

Novi Hyundai i30 nagrađen sa 5 zvezdica za bezbednost

Novi Hyundai i30 je dobio maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost na osnovu najnovijih ispitivanja  prestižne evropske organizacije Euro NCAP. Na ovaj način je još jednom nagrađen veliki trud koji Hyundai konstantno ulaže u pravcu podizanja bezbednosti svojih vozila...

Toyota  Yaris po ceni od 9.990€!

Toyota Yaris po ceni od 9.990€!

U prodajnoj mreži u Srbiji, od 23.05.2012. Toyota nudi ograničenu količinu vozila, po specijalnim cenama! U specijalnoj ponudi je: Yaris sa 1.0 VVT-i benzinskim motorom, 5 vrata i Luna paketom opreme. Yaris 1.0 VVT-i 5D Luna za neverovatnih 9.990€!

Škoda Rapid: Prve fotografije serijske verzije

Škoda Rapid: Prve fotografije serijske verzije

Otkrivanje počinje: ovo su prve zvanične fotografije novog modela Škoda Rapid! Na prvim zvaničnim fotografijama, koje je u javnost pustila sama češka kompanija, otkriveni su novi detalji Škode Rapid, među kojima su i delovi maske, felne i svetlosnih grupa...

Subaru izlaže na sajmu automobilske tehnike u Jokohami

Subaru izlaže na sajmu automobilske tehnike u Jokohami

Proizvođač automobila Subaru, japanska kompanija “Fudži teška industrija”, učestvovaće na Sajmu tehnike u automobilskoj industriji, najvećoj izložbi ove vrste u Japanu, koji će se održati od 23. do 28. maja na izložbenom prostoru “Pacifiko” u gradu Jokohama, a organizuje je Udruženje inženjera u auto-industriji Japana.

BMW X3 Paket za uživanje

BMW X3 Paket za uživanje

Delta Motors je pripremio specijalnu ponudu za BMW X3 model po ceni od 43.990 eura. Ponuda je ograničena i traje dok ima zaliha. Hiljade kilometara čekaju samo na vas! Sa maksimalnom snagom od 135 kW(184KS), BMW X3   Xdrive 20d omogućava čisto uživanje u vožnji...

Video: Anastacia peva u Škodi Citigo

Video: Anastacia peva u Škodi Citigo

Američka pevečica Anastacia započela je saradnju sa kompanijom iz Mlade Boleslave, i zajedno sa automobilom Citigo je zvezda nove reklamne kampanje za najmanji model u aktuelnoj ponudi kompanije Škoda. Pred nama su prve reklame...

Mercedes-Benz: zlatna flota za festival u Kanu

Mercedes-Benz: zlatna flota za festival u Kanu

Od 16. do 27. maja, u Francuskoj se održava 65. Međunarodni filmski festival u Kanu. Tamo će biti predstavljeno devedeset igranih filmova, od kojih će 22 filma biti "u igri" za osvajanje Zlatne palme. Mercedes-Benz jepartner festivala...

 

Majski dan otvorenih vrata u Toyota Centru Beograd!

Majski dan otvorenih vrata u Toyota Centru Beograd!

Posetite Toyota Centar Beograd u subotu, 26. maja, od 10 do 14h — u ponudi su dve fantastične pogodnosti! Staro za novo — ukoliko se ovog dana odlučite da zamenite (ili poručite, odnosno rezervišete) svoj stari za novi automobil poklanjamo vam prvi servis!

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje