AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Insignia: Opelov najbolji model po neverovatnoj ceni

Insignia: Opelov najbolji model po neverovatnoj ceni

Kompanija Opel pokrenula je novu akciju kojom upotpunjuje neverovatnu ponudu svojih najboljih modela. Nakon nove Astre i Astre Classic III, još jedan Opelov izvanredan automobil je dostupan po sjajnoj ceni. Opel tako nudi svim svojim budućim vozačima pravo zadovoljstvo uživanja u vožnji savršeno izvajane vrhunske limuzine - Opel Insignije.

Višestruko nagrađivana Opelova perjanica, Opel Insignia 1.6, sa 115 KS i četvoro vrata sada je dostupna po neverovatnoj ceni od 16.990 €.

Bogat paket opreme uključuje: klima uređaj, radio CD 300 sa trostrukim info ekranom i audio komandama na volanu, automatsku kontrolu osvetljenja, električno podešavanje visine vozačevog sedišta, prednje električne podizače stakala, elektro-podesive retrovizore sa grejačima, daljinsko zaključavanje vrata, putni računar, ESP, ABS, 6 vazdušnih jastuka, 60/40 deljiva zadnja sedišta.

Insignia je osvojila više od 50 nacionalnih i internacionalnih nagrada, uključujući i prestižnu „Nagradu za automobil godine 2009“. Osim toga, Insignia je po drugi put za redom postigla najveći uspeh u izveštaju za polovne automobile DEKRA 2012 u svom segmentu zbog najmanjeg broja grešaka. Opel Insignia trenutno ostvaruje veliki rast prodaje, a njena proizvodnja je nedavno premašila cifru od 500.000.

Insignia: Opelov najbolji model po neverovatnoj ceni

Ljubitelji Opela imaju jedinstvenu šansu da osete neverovatnu udobnost i eleganciju prave nemačke limuzine po najpovoljnijoj ceni. Čak i najzahtevniji vozači će biti impresionirani sofisticiranom tehnologijom, revolucionarnim dizajnom, ergonomskom funkcionalnošću i vrhunskim performansama. Insignia u potpunosti redefiniše segment automobila srednje veličine, a kompanija Opel ovom izvanrednom ponudom pruža svima pravu priliku da se u to uvere.

Opel

Opel ADAM: Prosto jedinstven

Opel ADAM: Prosto jedinstven

Izgled najmanjeg Opela je otkriven posredstvom nekoliko fotografija i zvaničnih informacija, koje se odnose na dimenzije i pogonske agregate. Mali Opel Adam ima troja vrata i stoji na skraćenoj platformi modela Opel Corsa...

Bjanka Vasilesku - novi generalni direktor InterMol-a u Srbiji

Bjanka Vasilesku - novi generalni direktor InterMol-a u Srbiji

1. jula 2012. godine gđa Bjanka Vasilesku (Bianca Vasilescu) zauzela je mesto novog generalnog direktora InterMol-a, članice MOL grupe. Kompanija InterMol koja nudi potrošačima u Srbiji visokokvalitetne proizvode i uslugu, sada je bogatija za jednog profesionalca sa značajnim regionalnim iskustvom...

Gymkhana 5: Ken Block ponovo u akciji + VIDEO

Gymkhana 5: Ken Block ponovo u akciji + VIDEO

Peti deo serijala Gymkhana, preselio se iz Hollywooda u San Francisco. Tema je ista - vozačka veština, koja se u nekim momentima graniči sa umetnošću, kao i glavni glumac - Ken Block, a supersnažni automobil - Ford Fiesta, i ovoga puta bila je opremljena kamerama sa svih strana...

Fiat Punto Classic - Dizel po ceni LPG verzije

Fiat Punto Classic - Dizel po ceni LPG verzije

Tokom jula i avgusta kupci najpopularnijeg Fiata u Srbiji mogu da nabave dizel verziju za 7749 evra (u sistemu staro za novo), koliko košta i Punto Classic s pogonom na tečni naftni gas (LPG). Verzija Emotion ABS s benzinskim motorom dostupna je po ceni od 6999 evra, do isteka zaliha!

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje