AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel za sve ljubitelje skijanja i snega pokrenuo na Kopaoniku brojne akcije. Na taj način, Opel želi da pokaže da nastoji da udovolji potrebama svih svojih kupaca. Pruža vam se specijalna prilika da iskoristite zimsko vreme i probate Opel automobile u posebnim, planinskim uslovima...

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Pored toga, Opel je i jedan od glavnih sponzora Big snow festivala na kom je ove godine glavna zvezda čuvena Ms. Dynamate. Na Big snow festivalu nastupiće i mnogi drugi izvođači iz  zemlje i inostranstva, a Opel Vam daje mogućnost da pored uživanja u muzici, posetite i naš izložbeni prostor i uverite se u kvalitet Opelovih vozila. Opel je na Kopaoniku pripremio i specijalne ponude za sve kupce i tako svima omogućio da dođu do višestruko nagrađivanih automobila sa vrhunskim performansama i superiornom opremom po najpovoljnijim akcijskim cenama.

Svaki kupac će, za vreme trajanja akcije, biti u prilici da izabere svoj omiljeni Opel automobil po atraktivnim cenama i na taj način ostvari neverovatnu uštedu. Akcijska ponuda se odnosi na sve Opel automobile, a iz ponude izdvajamo sledeće modele, koje možete dobiti po specijalnim cenama i bogatim paketima opreme koji uključuju:

Opel Corsa 1.0 benzinski motor od 65 KS sa: klima uređajem, servo upravljačem podesivim po visini i dubini, radio CD-om sa 4 zvučnika,  2 vazdušna jastuka i ABS system, elektro podesivim spoljnim retrovizorima, centralnim zaključavanjem vrata, podešavanjem visine sedišta vozača – već od 8.999 €.

Nova Opel Astra 1.4 benzinski motor od 100 KS sa: klima uređajem, radio CD-om 300 mp3 sa trostrukim info ekranom, ABS-om, ESP-om, elektro-podesivim spoljnim retrovizorima sa grejačima, ručkama na vratima u boji karoserije, dnevnim pozicionim svetlima, servo upravljanjem osetljivim na brzinu, električnim daljinskim zaključavanjem, prednjim i bočnim vazdušnim jastucima, 16-inčnim čeličnim točkovima sa stilskim naplacima, svetlima za čitanje, napred - već od 13.990 €.

Opel za svoje ljubitelje pripremio specijalne akcije na Kopaoniku

Opel Insignia 1.6 benzinski motor od 115 KS sa: klima uređajem, radio CD-om 300 sa trostrukim info ekranom, prednjim (vozač i suvozač), bočnim i zavesastim vazdušni jastucima, električnim podešavanjem visine sedišta na strani vozača, prednjim električnim podizačima stakala, elektro podesivim retrovizorima sa grejačima, daljinskim zaključavanjem vrata,  putnim računarom, naslonom za ruke, napred, ABS-om, ESP-om, zatamljenim staklima, daljinskim otvaranjem vrata prtljažnika (4 vrata) - već od 18.111 €.

Opel Antara 2.4 benzinski motor od 170 KS, sa: ESP-om, ABS-om, klima uređajem, centralnom bravom sa daljinskom komandom, preklopivim ključem, radio CD-om 300 MP3, 7 zvučnika, električnim prednjim i zadnjim podizačima prozora, servo volanom podesivim po visini i dubini, naslonom za ruku – napred, električnim podesivim bočnim retrovizorima sa grejačima, metalik krovnim šinama - već od 22.709 €.

Iskoristite jedinstvenu akciju i nabavite najbolje i najtraženije Opelove modele sa fantastičnim paketom opreme, po specijalnoj ceni. Opel ovom fenomenalnom akcijom još jednom potvrđuje da uvek teži da ostvari želje svojih kupaca.

Opel

Honda Summer Tour - Takmičenje i zabava na trgovima Srbije

Honda Summer Tour - Takmičenje i zabava na trgovima Srbije

Ovog leta Honda Summer tour obići će Srbiju i proširiti zabavu na trgove Pančeva, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Mladenovca, Zlatibora i Beograda... Obilazak kreće od Pančeva 14. jula, a održavaće se svake subote do kraja avgusta. U toku trajanja Honda Summer tour-a raspisana je potraga za najkreativnijim odgovorom na pitanje “Zašto Honda?”.

Unapređena verzija MX-5 stiže u Evropu na jesen

Unapređena verzija MX-5 stiže u Evropu na jesen

Nova, unapređena verzija najpopularnijeg sportskog automobila sa otvorenim krovom na svetu, Mazde MX-5, stiže iz pogona u Hirošimi u evropske salone ove jeseni. Uz poboljšane bezbednosne i vozne karakteristike, sa novim detaljima u eksterijeru i enterijeru, obe verzije modela – sa tvrdim i mekim krovom – sada su još atraktivnije.

Cipele i automobili: Rajski spoj?

Cipele i automobili: Rajski spoj?

Kolekcije cipela za ovogodišnju prolećnu sezonu su pod snažnim uticajem nedvosmislenog glamura i raskoši brzih automobila iz pedesetih godina. Odslikavajući seksepil i status i muškaraca i žena, legendarni Chevrolet Bel Air hromiranih oštrih ivica podjednako je nadahnuo kolekcije odeće i obuće u Italiji i širom sveta...

AC Schnitzer ulepšao BMW 6 Gran Coupe

AC Schnitzer ulepšao BMW 6 Gran Coupe

AC Schnitzer važi za jednu od najrenomiranijih kompanija za modifikaciju automobila marke BMW. Nemački specijalista za tjuning automobila iz koncerna BMW Group, predstavio je unapređenu verziju modela BMW 6 Gran Coupe. Promene se ne odnose samo na dizajn, već i na pogonski agregat...

Nova Mazda6: Otkrivanje počinje

Nova Mazda6: Otkrivanje počinje

Nova generacija modela Mazda6 zvanično će biti predstavljena na međunarodnom sajmu automobila u Parizu (od 29. septembra do 14. okrobra), a japanska kompanija započela je proces njegovog posetepenog otkrivanja. Predstavljamo vam prvi video snimak, na kojem možemo videti prve detalje nove serijske "šestice"...

Novi Renault Clio: Karavan verzija otkrivena

Novi Renault Clio: Karavan verzija otkrivena

Renault Clio će i u svojoj četvrtoj generaciji, biti dostupan u praktičnoj GrandTour karoserijskoj verziji. Njegov izgled je otkriven posredstvom video snimka na kojem je prikazan razvojni proces četvrte generacije modela Clio...

Opel ADAM: Prosto jedinstven

Opel ADAM: Prosto jedinstven

Izgled najmanjeg Opela je otkriven posredstvom nekoliko fotografija i zvaničnih informacija, koje se odnose na dimenzije i pogonske agregate. Mali Opel Adam ima troja vrata i stoji na skraćenoj platformi modela Opel Corsa...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje