AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Peugeot RCZ Study: Da li je lepša žena ili automobil?

Peugeot RCZ Study: Da li je lepša žena ili automobil?

Peugeot je u Velikoj Britaniji sproveo zanimljivo sociloško istraživanje. U ovoj zanimljivoj anketi, dobili smo odgovor na mnogobrojna interesantna pitanja, kao što je pitanje o tome da li muškarci daju prednost ženama, ili svojim metalnim ljubimcima. Pripadnicama lepšeg pola, ne predlažemo da čitaju ovaj tekst :-)

Veliku Britaniju posebno cenimo, ne samo zato što se tamo nalazi visok broj sportskih automobila svih "vrsta", već i zbog toga što tamošnje PR i marketing agencije, imaju najkreativnije stručnjake iz ove oblasti na svetu. Najnoviji projekat nam predstavlja Peugeot. U ovo istraživanje je uključeno više od 2.000 Britanaca, a zanimljivo je da u tekstu o rezultatima, nema ni jedno slovo o sportskom automobilu sa znakom lava na masci.

Ovo je samo deo rezultata istraživanja:

50 % muškaraca misli, da je održavanje partnerke teže, nego održavanje automobila. Naravno, ovo se odnosi na finansijski aspekt :-)

10 % muškaraca je više fascinirano dizajnerskim oblicima svog automobila, nego linijom svoje partnerke. Ako ste nekada bili u Britaniji, onda verovatno niste iznenađeni ovakvim "razvojem događaja". Veliki broj ovakvih muškaraca (14 %), imaju od 35 do 44 godine, 17 % njih je iz Yorkshira i Humbera, a 14 % iz Walesa. 15% muškaraca iz West Midlandsa je reklo da se više ponose svojim prijateljima i automobilom, nego svojom partnerkom.

Peugeot RCZ Study: Da li je lepša žena ili automobil?


17 % Britanaca provodi više vremena sa svojim automobilom nego sa ženom, a čak 11 % od broja muškaraca koji spadaju u ovu kategoriju, reklo je da bi između automobila i žene, izabrali automobil.

15 % muškaraca Londona je istaklo, da bi ih više povredila krađa automobila, nego raskid veze sa partnerkom. U Severnoj Irskoj, ovaj procenat iznosi 14 %.

Čak 14 % ispitanika, smatra da im sportski automobil može pomoći da osvoje ženu/muškarca svojih snova.

Tako je to u Velikoj Britaniji. Više o ovome, komentarišite na Automagazin forumu.

Automagazin.rs

Novi Renault Clio: Karavan verzija otkrivena

Novi Renault Clio: Karavan verzija otkrivena

Renault Clio će i u svojoj četvrtoj generaciji, biti dostupan u praktičnoj GrandTour karoserijskoj verziji. Njegov izgled je otkriven posredstvom video snimka na kojem je prikazan razvojni proces četvrte generacije modela Clio...

Opel ADAM: Prosto jedinstven

Opel ADAM: Prosto jedinstven

Izgled najmanjeg Opela je otkriven posredstvom nekoliko fotografija i zvaničnih informacija, koje se odnose na dimenzije i pogonske agregate. Mali Opel Adam ima troja vrata i stoji na skraćenoj platformi modela Opel Corsa...

Bjanka Vasilesku - novi generalni direktor InterMol-a u Srbiji

Bjanka Vasilesku - novi generalni direktor InterMol-a u Srbiji

1. jula 2012. godine gđa Bjanka Vasilesku (Bianca Vasilescu) zauzela je mesto novog generalnog direktora InterMol-a, članice MOL grupe. Kompanija InterMol koja nudi potrošačima u Srbiji visokokvalitetne proizvode i uslugu, sada je bogatija za jednog profesionalca sa značajnim regionalnim iskustvom...

Gymkhana 5: Ken Block ponovo u akciji + VIDEO

Gymkhana 5: Ken Block ponovo u akciji + VIDEO

Peti deo serijala Gymkhana, preselio se iz Hollywooda u San Francisco. Tema je ista - vozačka veština, koja se u nekim momentima graniči sa umetnošću, kao i glavni glumac - Ken Block, a supersnažni automobil - Ford Fiesta, i ovoga puta bila je opremljena kamerama sa svih strana...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje