AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Maserati super-automobil stigao u Srbiju (FOTO)

Maserati super-automobil stigao u Srbiju (FOTO)

Italijanski super-automobil, Maserati MC20, po prvi put je dostupan i na našem tržištu u ponudi kompanije Delta Automoto, koja je ovlašćeni uvoznik i serviser ovog luksuznog italijanskog brenda...

Maserati super-automobil stigao u Srbiju (FOTO)

I pored dugih lista čekanja za luksuzne modele poput MC20, Delta Automoto je samo dva meseca nakon potpisivanja ugovora sa Maseratijem, uspeo da obezbedi takav ekskluzivan automobil koji može da se vidi u novootvorenom Maserati Store-u u Galeriji Beograd.


Ovaj moćni, super-sportski model donosi impresivo iskustvo u vožnji i razvija 630KS pri 7,500 obrtaja. Inspirisan tehnologijom F1, ovaj moćni trkač poseduje trolitarski šestocilindrični motor, a od 0 do 100km/h ubrzava za svega 2,9 sekundi, postižući maksimalnih 325km/h.


Snaga se prenosi uz 8-brzinski automatski menjač, a maksimalni obrtni moment je fantastičnih 730Nm već na 3,000 obrtaja. Njegova težina je oko 1,500kg i obezbeđuje optimalan odnos snage i težine kojim se postižu neverovatna ubrzanja.

Maserati super-automobil stigao u Srbiju (FOTO)

Maserati MC20 ima moćnu, atletsku pojavu sa “butterfly wing” vratima koja omogućavaju olakšani ulazak i izlazak iz automobila. Ovaj ekskluzivni model omogućava vrhunsku upravljivost, a maksimalna aerodinamička efikasnost koncipirana je uz pomoć najnaprednijih inženjerskih tehnika i posvećenosti svakom pojedinačnom detalju.


Maserati MC20 se proizvodi u sedam osnovnih boja, a kroz ekskluzivni program Maserati Fuoriserie dodatno je dostupan širi kolorni izbor (22 opcije), kao i estetski detalji pomoću kojih je moguće kreirati potpuno jedinstveno vozilo.


Svaka komponenta vozila kreirana je tako da pruži maksimalno uzbuđenje, a shodno preferencijama i uslovima na putu, moguće je izabrati jedan od četiri dostupna moda vožnje: GT, Sport, Corsa i Wet.

Maserati super-automobil stigao u Srbiju (FOTO)

Atraktivni i digitalizovani enterijer modela Maserati MC20 dizajniran je tako da stvara čvrstu konekciju sa vozačem i pruža maksimalni sportski doživljaj. Maserati MC20 poseduje visoko-kvalitetan audio sistem, a po prvi put opciono je dostupan premijum audio sistem koji potpisuje poznati italijanski proizvođač high-end audio opreme Sonus Faber.

Maserati super-automobil stigao u Srbiju (FOTO)

Kompletna proizvodnja modela Maserati MC20 bazirana je u italijanskoj Modeni gde se ukršta bogato istorijsko nasleđe i vrhunski automobilski inžinjering. Ovi ekskluzivni Maserati automobili, kao i Nettuno motor, sklapaju se ručno i prolaze rigoroznu kontrolu kvaliteta.


Model Maserati MC20 od sada je dostupan i kod nas po početnoj ceni od 239.227 evra, dok je izloženi model u Maserati Store-u (u Galeriji Beograd) dostupan po ceni od 295.200 evra.

PR

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje