AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

Željno isčekivan model, uzbudljivi „Honda CR-V Black Edition“ sa sportskim karakteristikama, od sada je na raspolaganju i vozačima u Srbiji koji će izvesno uživati u svakoj posebnosti ovog sofisticiranog hibrida...

Najprodavaniji Hondin SUV na svetu sada je dostupan sa paketom opreme „Black Edition“kod verziji sa hibridnim pogonom. Ovaj prostrani i aerodinamični model jedinstvenog dizajna odlukuje komforan, relaksirajući ambijent kombinovan sa praktičnošću i pogodnostima velike kabine.

 

Ljubitelji hibrida na raspolaganju će imati inteligentnu Multi-Mode Drive (i-MMD) efikasnu tehnologiju koja automatski bira između električnog, hibridnog ili klasičnog pogona smanjujući potrošnju goriva i emisiju CO2 i čineći da automobil uvek koristi energiju na najoptimalniji način.

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

Besprekorni i prefinjeni „Honda CR-V Black Edition“ obiluje pametnim rešenjima i korisnisnim inovacijama koji čine ovu petu generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Kreiran je za one koji znaju da uživaju u sofisticiranom enterijeru sa modernim infotainmentom uz udobnost i svestranost po kojoj je CR-V poznat.

 

Njegov markantni izgled odlikuju tamne definicije sastavnih komponenti: od crnih, sportskih 18-inčnih aluminijumskih točkova, crno-hromiranih lajsni i ukrasa koji naglašavaju dinamični oblik, do svih pažljivo kreiranih elemenata enterijera i sedišta presvučenih crnom luksuznom kožom.

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

„Honda CR-V Black Edition“ je pouzdan partner, jer poseduje SENSING paket sigurnosne opreme, koji je dizajniran tako da putnicima pruži maksimalnu sigurnost tokom vožnje.

 

Inteligentni sistemi za prevenciju sudara i izletanje sa puta, kao i oni za praćenje situacije u saobraćaju predstavljaju alate koji ulivaju poverenje i pružaju oslonac putnicima, jer ovaj Hondin SUV samostalno ukazuje i bira najoptimalnija bezbednosna rešenja.

 

„Honda CR-V Black Edition“ uliva poverenje koje neće biti iznevereno ni u najdelikatnijim misijama, jer je lojalan saveznik svima koji se opredele za vozilo HONDA CR-V.


Ovaj model dostupan je u prodajnom salonu „Honda Srbija“ na adresi Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu, po ceni već od 39.490eur.


PR

Dizajnirana u Nemačkoj: Kako nova Opel Astra budi emocije

Dizajnirana u Nemačkoj: Kako nova Opel Astra budi emocije

Nova Opel Astra svojim čistim i smelim dizajnom ima za cilj da donese visok kvalitet u svakom detalju. Šesta generacija Astre, koja je svetsku premijeru proslavila u septembru, dizajnirana je da izazove emocije i postigne „must have“ efekat na prvi pogled...

Nissan otkriva koncept Ariya Single Seater visokih performansi

Nissan otkriva koncept Ariya Single Seater visokih performansi

Nissan je predstavio svoj uzbudljivi novi koncept Nissan Ariya Single Seater – projekat istraživanja, razvoja i demonstracije visokih performansi o tome kako bi mogao da se koristi potpuno električni pogonski sklop trkačkog automobila Nissana Ariya u šasiji po meri trkačkih jednoseda...

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Svojom novom,  Paint to Sample i Paint to Sample Plus opcijom, Porsche Exclusive manufaktura proširuje svoju specijalnu ponudu boja karoserije za sve modele. Fokus je na dostupnosti klasičnih Porsche boja, koje su postale prepoznatljive tokom godina...

Audi S1 Hoonitron Concept
Slika nedelje