AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Emil Frey Auto Centar predstavio prvi MAR2020 salon u Srbiji

Emil Frey Auto Centar predstavio prvi MAR2020 salon u Srbiji

Kompanija Emil Frey Auto Centar d.o.o. otvorila je vrata svog potpuno renoviranog salona na Novom Beogradu za posetioce. Ovo je prvi i za sada, jedini, Mercedes-Benz salon u Srbiji dizajniran prema strogim principima i standardima MAR2020 propisanim od strane kompanije Mercedes-Benz AG...

Emil Frey Auto Centar predstavio prvi MAR2020 salon u Srbiji

Beograd. Ovlašćeni Mercedes-Benz partner i servisni centar u Beogradu koji posluje u okviru Emil Frey Grupe, kompanija Emil Frey Auto Centar potpuno je renovirala svoj prodajni salon sledeći najnovije standarde brenda Mercedes-Benz. Kupci u Beogradu će od sada biti u prilici da u potpuno novom ambijentu iskuse premijum doživljaj brenda sa trokrakom zvezdom, i bliže se upoznaju sa proizvodima i podbrendovima G, AMG, Maybach i EQ.

Emil Frey Auto Centar predstavio prvi MAR2020 salon u Srbiji

Digitalna transformacija uveliko je uzela maha, a brend Mercedes-Benz je u stopu prati. Kupci današnjice su dobro informisani, žele najnovije digitalne tehnologije i traže prilagođena rešenja za mobilnost. Gama Mercedes-Benz vozila zadovoljiće ukuse i najprobirljivijih kupaca. Sa druge strane, iskustvo brenda sa trokrakom zvezdom počinje sa prvim ulaskom u salon. Mercedes-Benz kontinuirano razvija i jača svoju vodeću ulogu u investiranju i izgradnji objekata koji ispunjavaju najstrože standarde a sa ciljem ne samo ispunjenja, već prevazilaženja očekivanja kupaca. Najnoviji standardi brenda Mercedes-Benz, imenovani kao MAR2020, pružaju kupcu premijum iskustvo. Moderna arhitektura i najsofisticiranije digitalne tehnologije su u službi zadovoljstva kupaca i njihovog prvoklasnog iskustva već kod prvog kontakta sa brendom Mercedes-Benz.

Emil Frey Auto Centar predstavio prvi MAR2020 salon u Srbiji

„Kao generalni distributer za brend Mercedes-Benz, kompanija Star Import i njena prodajno-servisna mreža neprekidno teže da pruže prave vrednosti Mercedes-Benz proizvoda uz neprikosnovenu profesionalnost i posvećenost. Kvalitet i zadovoljstvo klijenata su naši najvažniji prioriteti. Izuzetno mi je zadovoljstvo što Mercedes-Benz partner u Beogradu, kompanija Emil Frey Auto Centar sada poseduje najsavremeniji salon te vrste u Srbiji, koji će postaviti standard za ostale partnere u našoj mreži“, izjavio je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.


Salon kompanije Emil Frey Auto Centar, u ulici Omladinskih brigada 33, na Novom Beogradu, prvi je u Srbiji koji je u potpunosti uređen prema MAR2020 standardima. Na više od 1500 m2, objekat koristi novu i modernu arhitekturu kako za spoljašnje, tako i za unutrašnje prostore. Dizajn je prepoznatljiv i moderan, dok je unutrašnji prostor osmišljen imajući na umu minimalistički luksuz. Unutrašnjost nudi toplinu i udobnost premijum salona, koja je već dobro poznata kupcima brenda Mercedes-Benz.

Emil Frey Auto Centar predstavio prvi MAR2020 salon u Srbiji

Novi izložbeni salon takođe redefiniše ulogu digitalnog sveta, bez negiranja tradicionalnih, analognih oblika komunikacije. Prodajni tim osigurava pravilnu prezentaciju pomoću ličnog kontakta i korišćenjem digitalnih elemenata, kao što su LED ekrani poslednje generacije, čime se dodatno unapređuje Mercedes-Benz brend iskustvo.


Dodatno, procesi prodaje su reorganizovani i u potpunosti u službi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Uvedene su nove funkcije kao što su Star Assistant i Product Expert. Njihov primarni cilj je da omoguće prijatan boravak kupcima tako što će na samom startu odgovoriti na potrebe klijenata, bilo da su u pitanju dodatne informacije oko usluga ili detaljna objašnjenja o samim proizvodima.


Standardi MAR2020 primenjeni su i u post-prodajnom delu poslovanja. Kompanija Emil Frey Auto Centar u potpunosti je odvojila prijemno-servisni deo od prodajnog dela, i time bitno unapredila kvalitet usluge klijenata. Najsavremeniji prijemni deo još uvek je u fazi razvoja i očekuje se da će u punom kapacitetu biti naredne godine.

„U središtu svih naših težnji jeste da uvek klijentima ponudimo samo najbolje. Zato kontinuirano insistiramo na unapređenju naših ponuda i usluga. Prateći najsavremenije trendove brenda koji zastupamo, sada je naša ponuda zaokružena jedinstvenim, modernim objektom na Novom Beogradu“, istakao je Slobodan Radoičić, direktor kompanije Emil Frey Auto Centar.


U skladu sa trenutnim okolnostima, broj ljudi koji istovremeno borave u zatvorenom prostoru salona je ograničen. Preduzete su sve neophodne mere zaštite i prevencije, a nošenje maski je obavezno kao i držanje fizičke distance među posetiocima.


PR

Otvorena prva Galerija automobila Srbije

Otvorena prva Galerija automobila Srbije

Jedan od najvećih događaja na Balkanu iz sveta autoindustrije Galerija automobila Srbije, svečano je otvorena 23. septembra u u TC “Galerija” u Beogradu, a izložba četvorotočkaša najnovije generacije trajaće do 30. septembra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje