AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Zlatna medalja za T6.1 na NCAP testu sigurnosti

Zlatna medalja za T6.1 na NCAP testu sigurnosti

Konzorcijum Euro NCAP - koji čine evropska ministarstva saobraćaja, automobilski klubovi, osiguravajuća društva i istraživački instituti - upravo je testirao bezbednost 19 komercijalnih vozila...

Testovi su se fokusirali na dostupnost i funkcionisanje sistema aktivne bezbednosti. Transporter T6.1 kompanije Volkswagen privredna vozila pokazao se najboljim i nagrađen Euro NCAP zlatnom medaljom.

Zlatna medalja za T6.1 na NCAP testu sigurnosti

Nakon opsežnih testiranja, NCAP je došao do zaključka da Transporter T6.1 postiže najbolje rezultate: „Transporter nudi potrošačima širok spektar sigurnosnih karakteristika sa dobrim performansama i zasluženo je osvojio zlatnu medalju na testovima Euro NCAP-a .


Za T6.1 je dostupan veliki izbor sistema za pomoć vozaču. Sadrži brojne funkcije bezbednosti koje odgovaraju potrebama vozača kao što su: Lane Assist i Front Assist sa funkcijom automatskog kočenja u slučaju potrebe, pa sve do adaptivnog tempomata (ACC).


PR

Otvorena prva Galerija automobila Srbije

Otvorena prva Galerija automobila Srbije

Jedan od najvećih događaja na Balkanu iz sveta autoindustrije Galerija automobila Srbije, svečano je otvorena 23. septembra u u TC “Galerija” u Beogradu, a izložba četvorotočkaša najnovije generacije trajaće do 30. septembra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje