AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

Članove narandžaste porodice od sada deli svega nekoliko klikova od orginalne KTM opreme i lifestyle aksesoara koji su dostupni u okviru novog KTM Online shop-a...

Ljubitelji dvotočkaša i dobre vožnje u online ponudi mogu pronaći dobro poznatu KTM POWER WEAR kolekciju koja, pored ostalog, obuhvata moderne motociklističke jakne, kacige, pantalone i čizme, kako za street, tako i za offroad vožnju.


Osim toga, u ponudi su i KTM Lifestyle aksesoari iz najnovijih kolekcija, kreiranih za najvernije poklonike KTM Brenda širom sveta. Reč je o dodacima namenjenim svim uzrastima poput majica, dukseva, kačketa, patika, kao i niz jedinstvenih dodataka koji osvajaju svojom atraktivnošću.

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

KTM odevni asortiman podrazumeva urbanu, pažljivo dizajniranu garderobu koja je izrađena od odabranih materijala po meri svakog pasionirang motocikliste koji ne pravi kompromis sa kvalitetom.


Za avanturiste i sportiste selektovani su i dodaci koji pružaju posebno iskustvo, a koji istovremeno mogu biti i originalni modni detalji u svakoj prilici.


Vozače KTM motocikala uskoro očekuje i poseban segment POWER PARTS, koji podrazumeva mogućnost poručivanja rezervnih delova online, bez odlaska u prodajni salon.


Podsećamo, kompanija Delta Auto je ove godine postala novi uvoznik i distributer KTM motocikala za srpsko tržište, a početkom aprila otvoren je KTM prodajni objekat, kao i najsavremeniji servisni centar, čime je otpočeto novo poglavlje za popularni moto brend u našoj zemlji.


PR

osmrtnice smrtovnice

Renault Austral se polako razotkriva (FOTO)

Renault Austral se polako razotkriva (FOTO)

Novi Renault Austral je u poslednjoj fazi razvoja. Pre zvaničnog početka prodaje novog modela, na našim vozilima se mesecima sprovode opsežni testovi kako bi se osigurao najviši kvalitet i pouzdanost...

Hankook proslavlja godišnjicu uz drift umetnost

Hankook proslavlja godišnjicu uz drift umetnost

Proizvođač premijum pneumatika Hankook proslavlja 80. godišnjicu 2021. godine. Dok se kompanija ponosno priseća duge i impresivne priče o uspehu, doneta je odluka da se napravi video snimak visokog kvaliteta u kom će se koristiti automobil Mercedes AMG GT S... 

BMW M5 (2025)
Slika nedelje