AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Provereni polovnjaci u AK Kole

Provereni polovnjaci u AK Kole

Nestašica novih automobila, kako u Srbiji, tako i na tržištima širom sveta izazvana smanjenom produkcijom vozila zbog nedostatka nekih vitalnih komponenti, odrazila se na povećanu potražnju polovnjaka...

U takvoj situaciji prvo što se proda jesu dobro očuvana vozila novije proizvodnje, sa malom pređenih kilometara. Upravo takve automobile nudi Auto kuća Kole, a trenutne „perjanice“ ponude su Toyota Corolla proizvedena 2018. i Jeep Renegade iz 2016. godine.
Corolla 1.6 valvematic SDMultidrive S Style, opremljena motorom od 132 KS i automatskim menjačem, koja je prešla tek 75.000 kilometara, prodaje se za 16.200 evra. Kupljena je kao nova u Srbiji, dakle ima apsolutno pouzdano poreklo, a iz bogatog paketa opreme, primera radi, izdvajaju se multimedijalni uređaj, navigacija, tempomat, zadnja parking kamera, dvozonski automatski klima-uređaj, svetla za maglu, aluminijumski naplaci…
Jeep Renegade 1.6 Limited proizveden je 2016. godine, kupljen i servisiran u Auto kući Kole, a prešao samo 55.000 kilometara. Od opreme, između ostalog, ima automatski klima-uređaj, multimediju sa navigacijom, tempomat plus limitator, parking senzore, svetla za maglu… Nudi se za 13.300 evra.

Provereni polovnjaci u AK Kole

Kako se na isporuku trenutno čeka i novi Fiat 500L, zanimljiva je informacija da će vrlo brzo u ponudi AK Kole biti i jedan crveno beli 500L sa benzinskim motorom od 95 KS, proizveden 2013. godine, sa 178.000 pređenih kilometara. Mada se manje-više zna šta ovaj automobil poseduje od opreme, da podsetimo da su tu klima-uređaj, multimedija sa touch screen ekranom, parking senzori, aluminijumski naplaci… Ovaj automobil ima cenu od 5.300 evra.

Provereni polovnjaci u AK Kole

Podsećamo da u ovoj auto kući funkcioniše i sistem kupovine novih vozila po principu staro-za-novo. Poželjno je da polovno vozilo koje se nudi u zamenu za novo nije prešlo više od 150.000 kilometara, da nije starije od 10 godina, da je kupljeno u Srbiji i da je redovno održavano. Prilikom preuzimanja polovnog vozila obavlja se detaljan tehnički pregled i procena stanja upravljačkih i operativnih komponenti automobila. Vlasnici koji su zainteresovani za zamenu svog polovnog automobila novim iz programa Fiat, prelimirani upit mogu poslati nakon popunjavanja osnovnih podataka o vozilu na sajtu akkole.rs/staro-za-novo/.


PR

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje