AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault svetska premijera na salonu IAA u Minhenu

Renault svetska premijera na salonu IAA u Minhenu

Renault najavljuje svoje učešće na medjunarodnom salonu automobila u Minhenu od 6. do 12. septembra 2021. Program učestvovanja će biti bogat a uključuje svetsku premijeru: novi Renault Megane E-Tech 100% Electric...

Marka Renault će biti prisutna u Hali B1 sa izložbenim prostorom, koji će za prvi novinasrki dan biti fokusiran na novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC.


Od utorka, 7. septembra, će na Renaultovom štandu biti izložen R5 Prototype , konceptno vozilo, u čast legendarnom Renault 5 sa pažljivo odabranim primercima ovog modela za ovu priliku.


Renaultova novinarska konferencija će se odražati uživo preko interneta u ponedeljak, 6. septembra.


Novi koncept izložbenog prostora, pod nazivom “Renault studiault” će biti predstavljen po prvi put. Svojom svestranom strukturom ovaj prostor će vam omogućiti da se prilagodite različitim formatima događaja: razgovori, reprodukcija video zapisa, izložbe starih vozila ili prezentacija savremenih tehnologija.


Renaultov program na automobilskom salonu:


• 6. septembar: novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
• 7. septembar: novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, legendarni Renault 5
• 8. septembar: Mobilize
• 9. septembar: vozila Renault E-TECH
• 10 - 12 septembar: novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, vozila Renault E-TECH


U sredu, 8. septembra, izložbeni prostor Renaulta biće prilagođen dobrodošlici Renaultovoj kompaniji Mobilize, koja se fokusira na nova rešenja u domenu mobilnosti i zelenu energiju.


PR

Nova Škoda Fabia zvanično predstavljena

Nova Škoda Fabia zvanično predstavljena

Četvrta generacija modela Fabia nastavlja izvanrednu priču o uspehu brenda Škoda, nudeći sve što vam treba i malo preko toga. Dvadeset dve godine nakon premijere, popularni mali automobil je emotivniji i dinamičniji nego ikada ranije...

Lamborghini Revuelto
Slika nedelje