AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

U AMSS danas dodeljena priznanja šampionima u moto sportu

U AMSS danas dodeljena priznanja šampionima u moto sportu

U prostorijama Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj 18,  dodeljeni su pehari najuspešnijim takmičarima i klubovima za sezonu 2020...

Za osvojena prva tri mesta, priznanja su dobili najbolji u pet disiciplina - Moto Classic, Road Race, Moto Cross, Extreme Enduro i Moped Cup. Zlatnu kacigu, najprestižniju nagradu, za osvojene šampionske titule u prethodne četiri godine u Moto Cross disciplini, Milošu Đorđeviću uručio je Božidar Mihailović, predsednik Moto saveza Srbije.

U AMSS danas dodeljena priznanja šampionima u moto sportu

Pored pojedinačnih priznanja najboljim takmičarima po klasama, predsednik Moto saveza Srbije, Božidar Mihailović, i predsednik Izvršnog odbora Moto saveza Srbije Goran Lovrić, dodelili su i specijalna priznanja najboljim klubovima u Srbiji za doprinos, razvoj i afirmaciju moto sporta u 2020. godini. Priznanja su dodeljena klubovima ,,Spark" (Beograd) ,,Gajić" (Kruševac) ,,Palež" (Obrenovac) i ,,Garage Team" (Zrenjanin).


Za doprinos razvoju i afirmaciji moto sporta, specijalno priznanje uručeno je i Dejanu Todosijeviću, sportskom fotografu Moto saveza Srbije.


PR

Renault - parkiranje jednom papučicom (VIDEO)

Renault - parkiranje jednom papučicom (VIDEO)

Marka Renault već više od jednog veka dokazuje da su inovacije u srži njenog DNK-a. Renaultovi inženjeri već godinama ne prestaju da osmišljavaju nove načine na koje bi živote vozača učinili udobnijim, praktičnijim i sigurnijim...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje