AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

CUPRA Formentor VZ5: maksimalan izraz performansi za ljubitelje automobila

CUPRA Formentor VZ5: maksimalan izraz performansi za ljubitelje automobila

CUPRA se nikada nije plašila da redefiniše segmente i uvede nove ideje. CUPRA Formentor pravo je  SUV vozilo, sa sportskom esencijom hečbeka, u obliku kupea. Njegov dizajn odgovara potrebama današnjih kupaca, a snagom i spektrom ponude izdvaja se u odnosu na druge...

CUPRA Formentor VZ5 dobijaće snagu iz motora sa pet cilindara, dajući mu još bolje performanse, poboljšavajući ionako uzbudljivu dinamičnu vožnju za sve ljubitelje automobila. Ovaj model biće spona između trkačkih i drumskih automobila.

 

„CUPRA Formentor predstavlja suštinu brenda, ali sada je u porodici model sa još ekstremnijm petocilindričnim motorom - zajedno sa sedam drugih pogonskih sistema, uključujući performanse PHEV - označiće ga kao pravo vozilo entuzijasta. – Nadamo se da ćemo ovim modelom dopreti do novih ljubitelja CUPRA modela“ izjavio je Vaine Griffiths, predsednik CUPRE i SEAT-a.


Brend CUPRA slavi treći rođendan 22.februara gde će između ostalih velikih najava, predstaviti ovaj jedinstveni model.


VIDEO:Vreme je da sačuvate datum i pripremite se da čujete više o CUPRA Formentor VZ5, ultimativnom izrazu CUPRE sa srcem napravljenim od pet cilindara.


PR

Renault predstavio novi logotip (VIDEO)

Renault predstavio novi logotip (VIDEO)

Renault ovog meseca predstavlja novi logotip. Prvobitno je predstavljen u januaru, tokom predstavljanja nove strategije Renaulution,  i već tada je krasio prednju masku modela Renault 5 Prototype...

BMW X6 2023
Slika nedelje