AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Zlatna medalja za T6.1 na NCAP testu sigurnosti

Zlatna medalja za T6.1 na NCAP testu sigurnosti

Konzorcijum Euro NCAP - koji čine evropska ministarstva saobraćaja, automobilski klubovi, osiguravajuća društva i istraživački instituti - upravo je testirao bezbednost 19 komercijalnih vozila...

Testovi su se fokusirali na dostupnost i funkcionisanje sistema aktivne bezbednosti. Transporter T6.1 kompanije Volkswagen privredna vozila pokazao se najboljim i nagrađen Euro NCAP zlatnom medaljom.

Zlatna medalja za T6.1 na NCAP testu sigurnosti

Nakon opsežnih testiranja, NCAP je došao do zaključka da Transporter T6.1 postiže najbolje rezultate: „Transporter nudi potrošačima širok spektar sigurnosnih karakteristika sa dobrim performansama i zasluženo je osvojio zlatnu medalju na testovima Euro NCAP-a .


Za T6.1 je dostupan veliki izbor sistema za pomoć vozaču. Sadrži brojne funkcije bezbednosti koje odgovaraju potrebama vozača kao što su: Lane Assist i Front Assist sa funkcijom automatskog kočenja u slučaju potrebe, pa sve do adaptivnog tempomata (ACC).


PR

Kia Europe sa kadrovskim pojačanjem

Kia Europe sa kadrovskim pojačanjem

Kia Europe nedavno je imenovala Sjoerda Knippinga kao novog direktora proizvoda i planiranja. Knipping će raditi u Kijinoj evropskoj centrali u Frankfurtu gde će direktno da sarađuje sa izvršnim menadžerima...

Sebastien Ogier - Rallye Monte Carlo 2023
Slika nedelje