AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Udruženje Auto servisi Srbije - saopštenje

Udruženje Auto servisi Srbije - saopštenje

Udruženje Auto servisi Srbije je nezavisno, neprofitabilno udruženje, koje je osnovano u želji da se ujedine servisni centri, auto servisi i servisne radionice širom Srbije...

Cilj nam je da probleme sa kojima se susreće svaki servis pojedinačno, saslušamo, i da kao grupa pojedinaca postanemo zajednica koja lakše može da dodje do rešenja.


Naša ideja je da zajedničkim nastupom postignemo razne pogodnosti, koje svima mogu doprineti. Da se članovi našeg uduženja istaknu od sredine u kojoj deluju, da udruženje postane svojevrsni brend koji će imati dobar imidž, a kupcu dati jednu vrstu sigurnosti.


Želimo da unapredimo odnose u okviru branše. I želimo da jednu ovako kompleksnu delatnost, koja nosi toliko odgovornosti, teškog rada, zahteva za znanjem i veštinom, podignemo na viši nivo poštovanja. Naša zajednička borba treba da bude usmerena ka tome da čuvajući našu nezavisnost, budemo savesni privrednici, poželjni poslodavci, kvalitetni davaoci usluga. Udruženje broji preko 230 članova trenutno.


Skupii smo snagu, pa od nedavno sa zaposlenim menadžerima verujemo u brži razvoj i skoru željenu brojnost koja će nam dati mnogo više mogućnosti da globalnije delujemo u interesu članova- savesnih, legalnih servisa Srbije.


PR

smrtovnice

Kia EV6 i Kia Carnival dobitnici nagrade GOOD DESIGN 2021

Kia EV6 i Kia Carnival dobitnici nagrade GOOD DESIGN 2021

Kia je osvojila dve prestižne dizajnerske nagrade za svoja 2 najnovija modela. Novi električni crossover Kia EV6 i četvrta generacija monovolumena Kia Carnival su osvojili najviša priznanja na godišnjim nagradama GOOD DESIGN Awards, u kategoriji 'Transport'...

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje