AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia osvaja nove galaksije svemirskim programom Dustar

Dacia osvaja nove galaksije svemirskim programom Dustar

Dacia, automobilska marka sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je najavila lansiranje prvog (i jedinog) pristupačnog svemirskog programa...

Poduhvat nazvan DUSTAR je jedinstven u svetu. U želji da ponudi povoljno i kvalitetno rešenje za svemirska putovanja, Dacia je za danas potvrdila svoje prvo lansiranje.
Marka je uložila velike napore kako bi proslavila prvo poglavlje ovog revolucionarnog poduhvata i pretvorila ga u događaj kakav ni u kom slučaju ne želite da propustite.

DUSTAR u istraživanje svemira kreće 1. aprila 2021.


Na ovaj veliki korak Dacia se odlučila nakon što je prodrmala temelje savremene automobilske industrije svojim pristupačnim, nagrađivanim i pouzdanim modelima koje nudi još od 2013. Njeni brilijantni inženjeri već godinama razvijaju savremena i jednostavna vozila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Zahvaljujući Dacijinom zavidnom iskustvu i stručnosti kao i pametnom pristupu optimizaciji troškova razvoja vozila, čak ni nebo nije granica za DUSTAR. Ovaj svemirski poduhvat nam dokazuje kako je uz malo pametnog razmišljanja moguće stići jako daleko.


Iz tajne tehničke baze na Zemlji oglasio se Alan Ding, vodja operacije programa DUSTAR, i dodao: „Sve napore ulažemo u postizanje najboljeg odnosa uloženog i dobijenog i zadržavanje kvaliteta. Budući da smo se već dokazali na Zemlji, svemir se nameće kao logičan sledeći korak. Mnogi maštaju o putovanju u svemir, a mi želimo da vam pokažemo kako uz malo truda možete postići puno i ostvariti svoje snove. Neopisivo sam sretan što će se naš izdržljivi i robusni Duster danas vinuti u nove visine.”


Onima koje baš i ne privlače svemirska putovanja nudimo zvezdanu ponudu na Zemlji. Na primer, novi Logan, Sandero Stepway ili drugu generaciju Dustera koja je sada svestranija nego ikada. Duster je omiljeni porodični automobil zahvaljujući činjenici da je udoban i ugodan za vožnju, a dostupan je i sa pogonom na sva četiri točka za sve one željne pustolovina.


Potpuno novi Logan i Sandero Stepway su jednostavna, esencijalna, kvalitetna i pristupačna vozila koja karakterišu Dacijine osnovne vrednosti. Oba modela zadržavaju neospornu praktičnost marke i trenutno su u prodaji.


Pratite oficijalno lansiranje DUSTARA 1. aprila 2021. u 10h00:



PR

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Svojom novom,  Paint to Sample i Paint to Sample Plus opcijom, Porsche Exclusive manufaktura proširuje svoju specijalnu ponudu boja karoserije za sve modele. Fokus je na dostupnosti klasičnih Porsche boja, koje su postale prepoznatljive tokom godina...

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Pred nama je još jedna zima koja sa sobom donosi izazove kao što su niske temperature, sneg i mraz. Preventivno delovanje spasiće vas brige, neprijatnih situacija, komplikacija i što je najvažnije značajno će povećati, kako vašu, tako i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju..

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje