AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Lancia - Belgrade Fashion Week

Lancia - Belgrade Fashion Week

U korak sa modom i vremenom, na samom vrhu, nakon istorije duže od 100 godina, misija brenda Lancia je ovekovečena savršenim balansom tradicije i inovacije. Lancia sa sobom nosi nepogrešivi stil kojim se ne razmeće ali veoma jasno akcentuje svoj temperament.

Lancia ima izraz izrazito jaku osobenu crtu na kojoj drugi mogu samo da joj zavide. Lancia je prefinjena kombinacija ugodnosti i performansi,  ima moćno srce odeveno u potcenjenu,nepretencioznu eleganciju. Ko je jednom vidi, više ne želi nijednu drugu.

Ovog proleća, 4. aprila 2013., Lancia izlazi pravo na modnu pistu u kreativnom timu s modnom dizajnerkom Biljanom Tipsarević koja svojom najnovijom kolekcijom nazvanom „Countess“ premijerno predstavlja  ženu od stila koja je spremna da stane na crtu zajedno s brendom Lancia.

Kolekcija je namenjena ženi koja ide u korak s modom i vremenom i koja veoma vešto balansira svoju blagu ženstvenost i jak temperament. Akcenat je na njenom odvažnom i otmenom stilu koji veoma uspešno deli s linijom brenda Lancia.

Lancia i kolekcija Biljane Tipsarević “Countess” svojom jednostavnošću, elegancijom i lepotom ostaviće Vas bez daha!

FAS

Maserati Ghibli - Otkrivanje za dve nedelje

Maserati Ghibli - Otkrivanje za dve nedelje

Nije tajna, da Maserati priprema sedan sa starim-novim imenom Ghibli. Novi sedan u hijerarhiji italijanskog proizvođača, biće smešten ispod modela Quattroporte, što znači da će pripadati višoj srednjoj klasi. Iako se izgled drži u tajnosti, poznato je da će premijeru imati u Šangaju...

Audi Motorrad - Prvi motocikl sa četiri prstena u znaku

Audi Motorrad - Prvi motocikl sa četiri prstena u znaku

Prošle godine, svet je obišla vest, da je Audio kupio slavnog italijanskog proizvođača motocikala - Ducati. Zatim je ova informacija malo promenjena, jer je dugove za Ducati platila firma Lamborghini, koja posluje pod krilima nemačke kompanije sa četiri kruga u znaku. Prvi koncept je pred nama...

Kia osvojila 4 Red Dot nagrade za dizajn

Kia osvojila 4 Red Dot nagrade za dizajn

Kijino dizajnersko odeljenje nedavno je osvojilo 4 prestižne ‘red dot’ dizajnerske nagrade, između ostalog i u kategoriji ‘Najbolje od najboljeg’ (‘Best of the Best’) za novog pro_cee’da u kategoriji dizajna proizvoda. 5-vratni Kia cee’d, karavanski cee’d Sportswagon i monovolumen Carens su osvojili nagrade ‘Pobednik’ (‘Winner’).

Honda ima usisivač kao deo opreme - Hoćemo ga i mi!

Honda ima usisivač kao deo opreme - Hoćemo ga i mi!

U današnje "unifikovano" vreme, pravo je iznenađenje, kada jedan proizvođač predstavi zanimljiv novitet. Zaista je malo automobilskih proizvođača, koji uspevaju da kupcima svojih vozila ponude nešto, što već nisu ponudili i ostali. Honda je u tome definitivno uspela...

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje