AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Opel Sajamska Akcija 2024

Upoznajte inovativne nemačke tehnologije, čist i odvažan dizajn, sveobuhvatne pakete opreme i postanite deo Opel porodice. Čekamo vas u Hali 1 od 21. do 27.03. a iz ponude izdvajamo sledeće modele:


• Mokka u specijalnom Blitz paketu opreme, sa 1.2 benzinskim motorom, 100ks - 22.990€
Automobil dizajniran da pobudi emocije i pokaže put ka brendu, nova Opel Mokka prva je koja je nosila novo obeležje, Opel Vizor. Isto važi i za redizajnirani amblem i centralno poravnato ime modela pozadi. U specijalnom paketu opreme Blitz dolazi u Platinum Sivoj boji, sa crnim krovom, crnim Vizorom i logotipom, sa LED svetlima i 12" digitalnom instrument tablom u boji.

Opel Sajamska Akcija 2024

• Astra Edition sa benzinskim 1.2 motorom, 110ks i manuelnim menjačem - 22.790€
Nova Opel Astra svojim čistim i smelim dizajnom ima za cilj da donese visok kvalitet u svakom detalju. Šesta generacija Astre postiže „must have“ efekat na prvi pogled. Pozadi, Opel Compass se javlja kroz centralno postavljeni logotip, vertikalno visoko postavljena kočiona svetla i zadnja svetla (LED koji štede energiju, kao i sva spoljašnja svetla). Amblem Blitz takođe služi kao brava za vrata prtljažnika. Edition paket opreme obuhvata brojne bezbednosne sisteme, kao i Opel Pure Panel 10” ekran.


• Grandland GS sa benzinskim 1.2 motorom, 130ks i automatskim menjačem - 28.990€
Niste tipični... Pa zašto bi onda bio automobil koji vozite? Kada kažemo da za novi Opel Grandland nema ništa tipično, mislimo to. Zahvaljujući autentičnom Vizoru, čistom novom dizajnerskom jeziku, novi Opel Grandland objedinjuje upečatljiv izgled, moćne, ali prefinjene performanse i inovativnu tehnologiju. Uz osmostepeni automatski menjač u ovom paketu opreme dolazi i adaptivni tempomat sa funkcijom Stop&Go, sistemi za prepoznavanje saobraćajnih znakova, kontrolu mrtvog ugla i automatsko kočenje kao i brojni drugi sistemi uz koje će svaka vožnja biti uživanje.

Opel Sajamska Akcija 2024

• Corsa Edition sa benzinskim 1.2 motorom, 75ks i manuelnim menjačem – 17.490€
Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Svaka nova Corsa već ima brojne tehnologije i sisteme pomoći vozaču kao standardnu opremu. Lista uključuje upozorenje na sudar unapred sa automatskim kočenjem u nuždi i detekcijom pešaka; pomoć pri održavanju trake; i upozorenje na pospanost. Dodatni elektronski „pomagači“ čine vožnju i manevrisanje sigurnijim i opuštenijim. Da li zaista tako dobro izgleda? Yes, of Corsa.


Požurite kod svog najbližeg Opel partnera ili nas posetite na Sajmu u Hali 1 i odaberite svoj novi auto – elegantan, atraktivan, gradski ili komforan, moćan i potpuno atipičan – za koji god se budete odlučili, nećete pogrešiti!.


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje