AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Uštedite 1.000 dinara pri registraciji vozila

Uštedite 1.000 dinara pri registraciji vozila

Povodom početka izdavanja registracionih nalepnica, Altina Motors iz Zemuna, svima koji do 20. jula ove godine obave kompletnu registraciju vozila u ovoj auto kući, odobrava popust na tehnički pregled u iznosu od 1.000 dinara...

Uz kompletnu registraciju, ukoliko to vlasnik vozila želi, sledi još o poklon: besplatna ozonizacija vozila (dezinfekcija unutrašnjosti automobila, neutralisanje neprijatnih mirisa). Inače, uobičajena cena za obavljanje ovog procesa je oko 2.000 dinara.


Uprkos činjenici da je ovaj tehnički pregled nedavno počeo s radom na lokaciji na kojoj se sada nalazi, iza njega je više od 20 godina iskustva. Zahvaljujući tome, ukupan proces registracije (tehnički pregled, plaćanje, izdavanje registracione nalepnice), ukoliko su vozilo i priložena dokumentacija ispravni, ne traje duže od 45 minuta.


Ako se obavlja promena vlasništva ili je, recimo, neophodno promeniti neki od podataka u saobraćajnoj dozvoli, zbog čega se mora otići u stanicu policije, Altina Motors za svoje klijente obavlja i taj deo posla. U ovoj auto kući može se uraditi i kupoprodajni ugovor, uzeti zeleni karton, pa čak i obaviti dekarbonizacija (proces uklanjanja gareži, čađi i naslaga ugljenika iz motora).

Uštedite 1.000 dinara pri registraciji vozila

Plaćanje svih usluga je moguće izvršiti gotovinom, platnim karticama, ali i na šest mesečnih rata (bez kamate) čekovima građana. Dok se registracija ne obavi, vlasnik vozila može, uz besplatno piće i kafu, pričekati u klimatizovanoj prostoriji.


Altina Motors se nalazi u Zemunu-Altina, Ugrinovački put 6, deo br. 10, a radno vreme je od 8-17 časova radnim danima i subotom od 8-14. Termin za tehnički pregled, odnosno registraciju vozila, može se dogovoriti posredstvom e mail adrese altinatehnicki@gmail.com ili telefonom. Detaljnije informacije mogu se pronaći i na sajtu www.tehnicki.in.rs.


PR
FOTO: EXIMPRESS

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje