AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia Jogger - Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start!

Dacia Jogger - Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start!

Novi model biće poznat pod nazivom Dacia JOGGER. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti vozila Dacia! 

Predstavljanje ovog svestranog porodičnog automobila sa sedam sedišta pratite uživo na online događaju 3. septembra.


• Sa imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia JOGGER je savršen porodični automobil za beg u prirodu. Novi model oličava pragmatični i autentični duh kao i pustolovnu prirodu na kojoj brend nastavlja da gradi svoj identitet.


• Kako izgleda Dacia JOGGER u prirodnom okruženju, moćićete da saznate 6. septembra na glavnom ulazu Međunarodnog salona automobila u Minhenu.

Dacia Jogger - Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start!

PORODIČNI TERENAC SA 5 ILI 7 SEDIŠTA


Bilo u konfiguraciji sa pet ili sedam sedišta, svestrani Dacia JOGGER je najbolji saputnik malih i velikih porodica koje verno prati na svakodnevnim avanturama i izletima u prirodu. Dacia je pre svega pragmatična marka. Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi deliti lepe trenutke sa prijateljima i porodicom.


DACIA JOGGER – VELIKI AUTOMOBIL KRATKOG IMENA


JOGGER je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizuje dinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni deo imena -ER, baš kao i kod Dacijinog legendarnog SUV-a Duster, daje da se nasluti da je reč o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za porodicu.


SVE JE SPREMNO ZA PREDSTAVLJANJE U MINHENU


Dacia će predstaviti potpuno novi Dacia JOGGER 3. septembra u 10 sati u okviru digitalnog događaja (koji možete pratiti na linku).


Nedugo nakon ovoga, 6. septembra, će model biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu, a predstaviće ga glavni direktor marke Dacia, Denis Le Vot. Pratite najnovije vesti na events.dacia.com.


PR

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje