AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Honda CR-V Travel paketi - U susret letu

Honda CR-V Travel paketi - U susret letu

U susret letu i predstojećim putovanjima, Honda Srbija je za kupce popularnog novog modela CR-V od 01. juna pripremila posebne Travel opcije Comfort paketa opreme, po posebno povoljnim cenama. Travel akcija se odnosi isključivo na nove modele Honde CR-V sa lagera, u Comfort paketu opreme, uključujući sve tipove motora i pogona.

U CR-V Comfort Travel paketu, sa cenom već od 22.700 EUR,  nalazi se i multimedijalni uređaj.  Kako bi putovanje do odredišta bilo jednostavnije i udobnije, multimedijalni uređaj sadrži: navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kameru za bezbednu vožnju unazad, DVD plejer, Bluetooth, konekcije ja USB i i-POD, 7’’ HD Touch Screen i slot za SD karticu.

U CR-V Comfort Travel Plus paketu, sa cenom već od 22.850 EUR, pored multimedijalnog uređaja nalazi se i Honda sistem za zabavu. Honda sistem za zabavu pruža zanimljive sadržaje za decu i putnike na zadnjoj klupi, i prekraćuje im duga putovanja. Sastoji se od 2 lako prenosiva 7’’ TFT ekrana, daljinskog upravljača, 2 para bežičnih slušalica, 2 univerzalna nosača presvučena kožom i atraktivne torbe za prenos. Honda sistem za zabavu kompatibilan je za DVD, DivX, CD, USB, audio i video fajlove, i ima mogućnost povezivanja sa konzolama za igre.

Honda CR-V Travel paketi - U susret letu

Honda je poznata po bogatim paketima opreme, pa tako CR-V u Comfort paketu opreme ima i-MID (Inteligentni Multifunkcionalni Displej) dvozonsku automatsku klimu, alu felne 17”, tempomat, napredne sisteme bezbednosti, 8 airbagova i pokretu prilagodljiv električni servo upravljač.

Delta Automoto

Nova Toyota Corolla - Američka verzija se otkriva

Nova Toyota Corolla - Američka verzija se otkriva

Postalo je skoro tradicija, da automobilske kompanije svoje modele otkrivaju postepeno, kako bi privukli maksimalnu pažnju javnosti. Najčešće se dešava da proizvođači najpre obelodane fotografiju jednog detalja automobila: svetla, felna, deo enterijera... Toyota USA je učinila slično.

ABT Sportsline ubrzao VW Golf GTD

ABT Sportsline ubrzao VW Golf GTD

Za one, kojima je brzi dizelski Golf GTD nedovoljno snažan, nemačka tjunerska kompanija nudi upgrade za dvolitarski turbodizel motor. Za sve one kojima 184 konjske snage i 380 Nm nije dovoljno, ABT Sportsline ima rešenje...

Mazda3: Ovo je nova generacija ?

Mazda3: Ovo je nova generacija ?

Treća generacija modela Mazda3, po ugledu na ostale modele ove marke, koristi tehnologiju Skyactiv. Neimenovani japanski časopis objavio je prvi snimak plavog automobila, za kojeg tvrdi da je nova "trojka". Autentičnost fotografije nije potvrđena...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje