AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota Skills Grand Prix: Najbolji servisni prijemnici u regionu su iz Srbije!

Toyota Skills Grand Prix: Najbolji servisni prijemnici u regionu su iz Srbije!

Krajem maja održano je regionalno takmičenje servisnih prijemnika ovlašćenih Toyota partnera iz regiona. Predstavnici Toyota partenra iz Srbije ostvarili su sjajan rezultat, a pobednik putuje na nagradno putovanje u Japan...

Toyota je posvećena konstantnom unapređenju i podizanju kvaliteta svojih usluga. Usluga prijema u servis je veoma važan trenutak u periodu posedovanja automobila za svakog vlasnika. Kako bi kvalitet usluge kod prijema u servis bio što bolji, Toyotin regionalni centar Toyota Adria je ove godine organizovao je Toyota Adria Skills Grand Prix, takmičenje za servisne prijemnike svih ovlašćenih Toyota partnera sa teritorija koje pokriva: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.  Takmičenje je održano krajem maja , u ovlašćenom Toyota prodajno-servisnom centru Efel Motors u Podgorici.

Na finalno takmičenje se u predtakmičenju koje je obavljeno preko interneta, plasiralo 9 servisnih prijemnika, od ukupno prijavljenih 75 iz čitavog  regiona.

Predstavnici partnera iz Srbije su bili najuspešniji na ovom takmičenju. Nebojša Minić iz Toyote Čačak je osvojio prvo mesto, a Bojana Rakić iz Toyota Centra Beograd, plasirala se na treće mesto.

Toyota Skills Grand Prix: Najbolji servisni prijemnici u regionu su iz Srbije!

Nebojša Minić će na jesen putovati na nagradno putovanje u Japan, gde će se susresti sa pobednicima svih zemalja u kojima je Toyota prisutna.

Toyota Srbija PR

Zabavan i brz - Peugeot 208 GTi

Zabavan i brz - Peugeot 208 GTi

Peugeot ove godine slavi 30 godina modela 205 GTi, a sama proizvodnja desetohiljaditog primerka modela 208 GTi potvrđuje uspeh reinterpretacije ove legende i strategije Peugeot-a usmerene na tržište B segmenta. Peugeot 208 GTi za sva tržišta se proizvodi isključivo u postrojenju Poissy sa 76% delova napravljenih u Francuskoj.

Mercedes-Benz Star Experience 2014 - NAVAK (foto)

Mercedes-Benz Star Experience 2014 - NAVAK (foto)

Kompanija Star Import pružila je vozačima iskustvo koje prevazilazi očekivanja uz kompletnu gamu Mercedes-Benz automobila koji oduzimaju dah od 08. do 10. juna, na jedinstvenom događaju pod nazivom Star Experience - Your road trip. Karavan Mercedes-Benz vozila je 05. maja krenuo iz Štutgarta sa prvim zaustavljanjem u Austiji potom u Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji...

Novi Nissan Navara predstavljen zvanično + VIDEO

Novi Nissan Navara predstavljen zvanično + VIDEO

Kompanija Nissan zvanično je predstavila novu generaciju modela Navara. Automobil izgleda veoma skladno i moderno, a njegov dizajn nastavlja aktuelni trend ovog proizvođača, dok se njegov enterijer može pohvaliti značajno većim komforom...

Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Elegantni gradski automobil za obolele od leukemije  u Univerzitetskoj bolnici Hamburg-Ependorf . Opelov direktor marketinga Tina Miler je zvanično predala novi ADAM Slam vredan 20.000€ Fondaciji Hoze Kareras.

Opel Eco & Safety trening

Opel Eco & Safety trening

Kompanije Opel je za sve svoje kupce, potencijalne kupce i ljubitelje brenda organizovala OPEL Eco & Safety trening u centru NAVAK. Svi zainteresovani imali su priliku da se kroz trening sigurne i ekonomične vožnje upoznaju sa karakteristikama čak 22 Opel modela...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje