AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Poligon na Adi Ciganliji poznat po održavanju izložbi i trka automobila još jednom je bio epicentar dešavanja za sve ljubitelje patika i motosporta.

Na eventu su predstavljene Air Max Plus Drift patike koje su ekskluzivno dostupne u Tike šopu, a 30 kupaca imalo je prilike da se provoza sa našim najboljim Drifterima na pravoj trkačkoj stazi.
Takođe posetioci su imali prilike da se oprobaju u simulaciji vožnje i svi koji su ostvarili dobar rezultat dobili su nagradnu vožnju sa Drifterima.

Pored aktivacija za posetioce, svi prisutni su uživali u izložbi Tuning Styling vozila, razmenjujući iskustva sa vozačima i dobijajući korisne savete i preporuke kako da unaprede svoje automobile.


Takođe na događaju su naši popularni reperi Fox, Surreal i DJ.Arhitect snimali spot koji će izaći tik pred početak trkačke sezone koja uskoro počinje.

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Za kraj eventa priređen je pravi drifterski spektakl gde je pet drift vozača u isto vreme pokazalo svoje umeće izvodeći zahtevne akrobacije pred velikim brojem posetilaca.


Tike Air Max Drift Experience je definitivno događaj koji će se dugo prepričavati, a uspešno je ujedinio modu sa dozom adrenalina koja se uz zvukove motora i škripu guma mogla osetiti u vazduhu.


PR

Putevi Srbije - Sprskim tagom i kroz Crnu Goru

Putevi Srbije - Sprskim tagom i kroz Crnu Goru

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da svi postojeći korisnici srpskih tagova kao i oni koji kupe nov srpski tag, od sutra 05.06.2024. godine, mogu da nakon izvršene prekonfiguracije, odnosno registracije na TOLL4ALL platformu, plaćaju putarinu na autoputevima u Crnoj Gori (autoput Podgorica –Kolašin i tunel Sozina)...

Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje