AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: spremno dočekujemo letnju sezonu

Putevi Srbije: spremno dočekujemo letnju sezonu

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje letnju sezonu i pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima...

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze. Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.


Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.


Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" klikom na LINK.


Pratite nas i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk!


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put tokom najtoplijeg dela dana, prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.


Izjavu Miloša Kozomare, šefa Odseka za rad za korisnicima i pokrivalicu sa NS Beograd možete preuzeti sa sledećeg LINKA.


JP „Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje