AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-Benz C All-Terrain kuca na vrata - nove fotografija

Mercedes-Benz C All-Terrain kuca na vrata - nove fotografija

Posle premijere nove generacije sedana i karavana modela C-Klasa, Mercedes-Benz je pripremio treću verziju. Na redu je outdoor verzija pod nazivom All-Terrain...

Nova generacija modela Mercedes-Benz C-Klasa već uveliko je zastupljena na evropskim putevima. Automobil je prikazan u februaru u verzijama sedan i karavan. Tu nije kraj. Na septembarskoj auto izložbi u Minhenu biće prikazana outdoor verzija ovog automobila.


Automobil sada možemo videti samo sa kamuflažnom folijom, ali je jasno da je oslanjanje povišeno i da je automobil opremljen masivnom plastičnom zaštitom donjih delova kategorije.

Mercedes-Benz C All-Terrain kuca na vrata - nove fotografija

Nova C-Klasa je izgubila pneumatsko oslanjanje, koje je omogućavalo povećanje klirensa karoserije. "Jastuci" u oslanjanju su ostali samo u plug-in hibridnoj verziji i to isključuvo na zadnjoj osovini. Njihova uloga je poboljšanje stabilnosti elektrifikovane verzije. Kao i kod sedana i karavana, ni outdoorovu C-Klasu neće pokretati 6-cilindarski motori, već 4-cilindarski.


Naravno, Mercedes-Benz C All-Terrain biće opremljen sistemom pogona na sve točkove 4Matic, kao i 9-stepenim automatizovanim menjačem. U prtljažnik mu staje 490 litara, odnosno 1.510 litara kada se obore nasloni zadnjih sedišta.


Više zvaničnih informacija očekujemo uskoro.


Automagazin.rs

Continental predstavlja novi SportContact 7

Continental predstavlja novi SportContact 7

Lansiranjem nove gume SportContact 7 Continental sada ima da ponudi pneumatik visokih performansi za sportska vozila. Od ove jeseni u ponudi će biti ukupno 42 artikla u veličinama između 19 i 23 inča, dok će paleta dodatno biti proširena tokom naredne godine...

Stanje na putevima zbog Međunarodne biciklističke trke

Stanje na putevima zbog Međunarodne biciklističke trke

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da su moguća zadržavanja na pojedinim deonicama državnih putevima I i II reda kao i naplatnim stanicama u Republici Srbiji, zbog održavanja 61. Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju od 09. do 12.09.2021.

Mercedes-Benz predstavio unapređeni Sprinter

Mercedes-Benz predstavio unapređeni Sprinter

Novi motor, novi menjač, novi sistem pogona na sva četiri točka: sa sveobuhvatnim tehnološkim unapređenjem, Mercedes-Benz osigurava da će njegova ikona velikih kombija, Sprinter, ponuditi veću udobnost u vožnji od septembra 2021. godine nadalje – i to na gotovo svim terenima...

Bugatti Chiron Super Sport 300 (2021)
Slika nedelje