AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Škoda Kodiaq (2022) - prve skice otkrivaju detalje

Škoda Kodiaq (2022) - prve skice otkrivaju detalje

Fino podešavanje uspešnog modela: Tri skice dizajna daju prvi utisak o redizajniranoj verziji modela Škoda Kodiaq. Veliki SUV, koji je dostupan i kao sedmosed, označio je početak uspešne brend kampanje u 2016. godini...

Sada će osveženi izgled i tehnološka poboljšanja redizajniranog modela Kodiaq imati svoju premijeru 13. aprila.


Prva skica dizajna prikazuje još upečatljiviji prednji deo redizajniranog Škoda Kodiaq: Pored redizajniranog poklopca motora, izgled karakteriše uspravnija, šestougaona Škoda maska s impresivnim dvostrukim letvicama. Farovi, koji su tanji nego kod prethodne verzije, kombinuju se sa svetlima za maglu smeštenim ispod kako bi stvorili novo lice s četiri oka. Još jedna upečatljiva nova karakteristika je redizajniran prednji branik, sa širim centralnim usisnikom vazduha uokvirenim elementima u obliku slova L s obe strane i umetkom od aluminijuma.

Škoda Kodiaq (2022) - prve skice otkrivaju detalje

Druga skica prikazuje nove prednje farove. Jasno prikazuje dva LED modula postavljena jedan na drugi, stvarajući karakterističan svetlosni potpis. Treća skica pokazuje da oštro iscrtana zadnja svetla su sada stanjena. Odlikuju se kristalnom strukturom i čine ravniju verziju klasičnog ŠKODA dizajna u obliku slova C.

Škoda Kodiaq (2022) - prve skice otkrivaju detalje

Dolazak modela Kodiaq 2016. godine označio je početak stvaranja ŠKODA SUV porodice i nomenklature modela koja koriste imena koja počinju slovom K, a završavaju sa Q. KODIAQ je dostupan sa sedam sedećih mesta na zahtev, a proizvedeno je preko 600.000 jedinica ovog SUV-a. U ponudi je na 60 tržišta širom sveta. Svetska premijera modernizovanog ŠKODA KODIAQ zakazana je za 13. april.


PR

Rezervacije za novi Kia EV6 dostupne i u Srbiji

Rezervacije za novi Kia EV6 dostupne i u Srbiji

Kijina odluka da otvori rezervacije za narudžbine EV6 u fabriku doživela je izuzetan uspeh u Evropi. Od 30. marta do 30. aprila su, uključujući više od 7.300 rezervacija, zabeležili više od 33.000 zainteresovanih za Kijino prvo namensko električno vozilo sa dometom preko 500 kilometara..

Toyota Proace CITY Electic - praktičnost uz nultu emisiju

Toyota Proace CITY Electic - praktičnost uz nultu emisiju

Nova Toyota Proace CITY Electric označava značajno proširenje palete Toyota Professional elektrifikovanih lakih teretnih vozila i vozila za prevoz putnika, čineći tako Toyotu snažnim konkurentom u segmentu kompaktnih furgona koji je vrlo prodavan u Evropi...

Nissan Qashqai (2022)
Slika nedelje