AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat Automobili Srbija strateški partner Mokrogorske škole menadžmenta

Fiat Automobili Srbija strateški partner Mokrogorske škole menadžmenta

Mokrogorska škola menadžmenta (MŠM) obaveštava poslovnu javnost da je od marta ove godine kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) postala strateški partner škole u oblasti poslovnog obrazovanja i razvoja domaće privrede. FAS i MŠM su potpisali dvogodišnji ugovor po kome će zajednički doprineti razvoju poslovnog obrazovanja domaće privrede.

Fiat Automobili Srbija strateški partner Mokrogorske škole menadžmenta

Pogledajte vest: Renault Trafic - Zvanično vozilo Mokrogorske škole menadžmenta.


"Kao društveno odgovorna kompanija,koja u okviru svoje poslovne politike uvek promoviše koncept stalnog usavršavanja i permanentnog obrazovanja, FAS je prepoznao značaj Mokrogorske škole menadžmenta i odlučio je da podrži ovu instituciju koja već godinama pruža dragoceno teorijsko i praktično obrazovanje domaćim menadžerima. Uvereni smo da će se partnerstvo Škole i FAS-a razvijati u narednim godinama na obostrano zadovoljstvo.", izjavila je Aleksandra Ranković, menadžer korporativnih komunikacija kompanije FAS.

"Imati FAS za strateškog partnera za našu školu je znak da smo prepoznati kao vredna domaća organizacija koja veruje da je najbolja praksa jedino merilo doprinosa razvoju naše privrede.", izjavio je Srđan Janićijević, direktor Škole. Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) sa Vladom Republike Srbije, pri čemu FIAT poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva. Nova fabrika Fiat Automobili Srbija u Kragujevcu svečano je otvorena u aprilu 2012. godine i danas je to jedan od najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FIAT Grupacije širom sveta. Sa preko 3.000 zaposlenih, FAS danas predstavlja poželjnog poslodavca, društveno odgovornu kompaniju, aktivnog investitora u Srbiji i vodećeg srpskog izvoznika.

Fiat Automobili Srbija strateški partner Mokrogorske škole menadžmenta

MŠM je društvo koje se bavi poslovnim obrazovanjem odraslih rukovodilaca u privatnom i javnom sektoru. Tokom četvorogodišnjeg rada, kroz programe Škole je prošlo više od 3.000 domaćih rukovodilaca. MŠM organizuje različite programe od kojih su široj javnosti poznatiji Vivaldi Forumi i MBA programi.

FAS

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje