AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Great Wall premijerno na Sajmu automobila

Great Wall premijerno na Sajmu automobila

Great Wall, najveći privatni kineski proizvođač automobila, premijerno nastupa na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, sa modelima Steed 5, H5 i H6.

H6 pripada novoj generaciji SUV vozila, koja je po performansama prevazilazi slične modele prostranom unutrašnjošću, bogatom opremom i izuzetnim ponašanjem na putu. Ovaj model kombinuje neke od najnaprednijih tehnologija kontrole, udobnost i bezbednost, kako bi obezbedio jedinstveno zadovoljstvo tokom vožnje. H6 je dobitnik priznanja “Zlatni volan” u kategoriji “najbolji odnos kvaliteta i cene”. Uz sajamski popust, koji će trajati do 30. marta, dizel varijanta ovog automobila, sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka NexTrac, prodavaće se po najkonkurentnijoj ceni od 19.990 evra.

Steed 5 je lako komercijalno vozilo iz kategorije pikap. Osnovni model, Classic, zahvaljujući višenamenskim mogućnostima, u veoma kratkom roku može da se prilagodi potrebama kupca i da se modifikuje u modele Hunter, Professional i Premium. Povoljna cena, bogata standardna oprema, visoka funkcionalnost i odlične vozne karakteristike dovele su Steed 5 na prvo mesto po prodaji u velikom broju zemalja.

Terensko-teretno vozilo H5 namenjeno je svima koji se kreću i van asfaltnih puteva, a žele pouzdan automobil po razumnoj ceni. Modifikovani H5 je tri godine zaredom bio plasiran među prvih deset na čuvenom reliju Dakar.

GWS Auto Group je ekskluzivni distributer GW automobila na tržištu Srbije.

GWS Auto Group

Pretpremijerno predstavljen Fiat 500X u Srbiji

Pretpremijerno predstavljen Fiat 500X u Srbiji

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) zvanično je najavila i novo ime kompanije, koja će se od sada zvati FCA Srbija d.o.o. Kragujevac (FCA Serbia d.o.o. Kragujevac), u skladu sa prošlogodišnjim uspešno okončanim spajanjem kompanija FGA i Krajsler (Chrysler).

TOYOTA na dohvat ruke!

TOYOTA na dohvat ruke!

Toyota je na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma,  izložila aktuelnu ponudu modela na tržištu Srbije. Pored  aktuelnih modela, tu su i prilagođeni paketi opreme i atraktivni finansijski uslovi za kupovinu...

Hyundai Auto predstavio novi i20

Hyundai Auto predstavio novi i20

Oslanjajući se na dosadašnji uspeh svog popularnog modela i20 , Hyundai je odlučio da predstavi svog naslednika u B segmentu auto tržišta, a rezultat ove ideje je javnosti prezentiran tokom sajma automobila  u Parizu.

U Beogradu premijerno prikazan novi model Volvo-a XC90 (FOTO)

U Beogradu premijerno prikazan novi model Volvo-a XC90 (FOTO)

Mada se njegovi modeli neće pojaviti pod kupolama Beogradskog sajma, ljubitelji ove marke i znatiželjnici ipak nisu ostali uskraćeni za potpuni doživljaj novih Volvo automobila, jer je trenutni hit - XC90 -premijerno izložen u neobičnom ambijentu Mikser House, u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

AK Kole - otvoren prodajni salon za brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth

AK Kole - otvoren prodajni salon za brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth

Auto kuća Kole, ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije Fiat Chrysler Automobiles (FCA), svečano je otvorila novi , redizajnirani, prodajno servisni salon, koji će osim dosadašnjih Fiati Fiat Professional programa, od danas na istoj lokaciji u unapređenom prostoru u ponudi imati i brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth.

Sofisticirani svakodnevni atleta: Nova Opel Corsa Turbo sa 150ks

Sofisticirani svakodnevni atleta: Nova Opel Corsa Turbo sa 150ks

Ovaj mali agregat je perfektan za ljubitelje kultivisanog minimalizma – 110 kW/150 ks Corsa 1.4 Turbo. Novi četvorocilindarski agregat u petoj generaciji Corse obezbeđuje superiorne vozne performanse: 220 Nm maksimalnog obrtnog momenta, 8,9 sekundi za sprint od 0 do 100 km/h i maksimalna brzina od 207 km/h govore za sebe.

Renault Symbioz
Slika nedelje