AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalne ponude UniCredit Leasinga trajaće do kraja aprila

Specijalne ponude UniCredit Leasinga trajaće do kraja aprila

UniCredit Leasing, jedna od vodećih lizing kompanija, koja je u Srbiji prisutna više od 10 godina, i ove godine učestvuje na  Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 20. do 29. marta 2015. godine na Beogradskom sajmu...

Uzimajući u obzir potrebe i želje kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata, UniCredit Leasing je za ovu priliku kreirao specijalne ponude za finansiranje automobila brenda Škoda, ali i drugih vozila za fizička, pravna lica i preduzetnike. Zbog velikog interesovanja, ponuda će važiti do 30. aprila. 

Naime, UniCredit Leasing je pripremio posebnu ponudu za finansiranje modela Škoda Fabia, sa kamatnom stopom od 3,49% i na period finansiranja do 60 meseci. Pored ovog modela, UniCredit Leasing nudi mogućnost finansiranja i drugih Škodinih modela na isti period finansiranja, uz kamatnu stopu od 3,99%.


Pored toga, oni koji budu zainteresovani za nabavku automobila drugih brendova mogu iskoristiti veoma konkurentne uslove finansiranja koji podrazumevaju niži administrativni trošak i povoljniju nominalnu kamatnu stopu od 4,49% godišnje.

UniCredit Leasing je pripremio i specijalne uslove svog proizvoda Fleš lizinga za finansiranje vozila za pravna lica i preduzetnike. Nominalna kamatna stopa za Fleš lizing iznosi 4,49% godišnje, a zahtev mogu podneti firme koje posluju najmanje 6 meseci u kontinuitetu i u trenutku podnošenja zahteva nisu u blokadi.


Pored toga, ova lizing kućanudi mogućnost finansiranja PDV-a za nabavku dostavnih vozila za obveznike PDV-a.


UniCredit Leasing je jedna od vodećih lizing kuća u Evropi sa jakim korenima u 19 evropskih zemalja, i sa preko 3.000 zaposlenih. Kao sastavni deo jedne od vodećih finansijskih institucija, UniCredit Grupe, posluje u sledećim zemljama: Italiji, Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Estoniji, Mađarskoj, Rumuniji, Letoniji, Litvaniji, Rusiji, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Turskoj i Ukrajini.


PR

Jeep Owners Group na sajmu automobila

Jeep Owners Group na sajmu automobila

Počev od danas, svi vlasnici jednog od JEEP modela; Renegade, Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler mogu postati članovi jedine zvanične grupe velike JEEP porodice  Jeep Owners Group. Ova grupa povezuje sve one  koji su vlasnici jednog od Jeep® modela  kao i one koji maštaju o tome da ga voze u budućnosti.

U Njujorku premijera nove Kia Optime

U Njujorku premijera nove Kia Optime

Od 2010. godine, kada su je premijerno predstavili na salonu u Njujorku, Optima je postala jedan od glavnih “krivaca” za rast korejskog brenda i postala je postala njihov najprodavaniji model u SAD u zadnje tri godine...

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, Opel finansiranje za kupovinu novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

AMSS i AMS Osiguranje - do 30% jeftinije usluge

AMSS i AMS Osiguranje - do 30% jeftinije usluge

Na predstojećem 52. međunarodnom salonu automobila AMS Osiguranje i Auto moto savez Srbije (AMSS) pružiće posetiocima širok spektar svojih usluga uz značajne popuste. Svi oni koji u periodu od 20. do 29. marta posete njihov štand u hali 4 Beogradskog sajma, moći će da ostvare 30 odsto popusta na premiju Kasko osiguranja...

Toyota Srbija na 52. salonu automobila u Beogradu

Toyota Srbija na 52. salonu automobila u Beogradu

Na 52. Međunarodnom salonu automobila, mnogobrojne automobilske kompanije su predstavile svoje proizvode, ali i kadrovske promene. Novi direktor Toyota Srbija, gospodin Miladin Vrbaški, istakao je da je prošle godine Toyota u Srbiji zabeležila najveći tržišni udeo ikada! Kakva su očekivanja...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje