AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MyOpel aplikacija - servis u džepu

MyOpel aplikacija - servis u džepu

Nakon uspešnog pokretanja MyOpel portala, kompanija Opel je pripremila još jednu pogodnost za svoje korisnike - MyOpel aplikaciju. MyOpel potral, donosi sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet.

Cilj portala je da olakša zakazivanje servisa kako za klijenta, tako i za Opel dilera. MyOpel portal izmedju ostalog nudi:

- Onlajn zahtev za servisiranje: zakazivanje servisa putem interneta.
- Lokator dilera: izbor najbližeg dilera i/ili dilera koji nudi sve što je potrebno.
- Profil Vašeg Opela: sadrži bitne podatke o automobilu kao i servisnu istoriju.
- Podsetnik na servis
- Bilten sa vestima i ponudama iz Opela.
- Personalizovane ponude za svakog klijenta, kao i mnoge atraktivne popuste uz dodatnu opremu i servis

Zahvaljujući MyOpel aplikaciji, vlasnici Opel vozila sada imaju mogućnost da u svakom trenutku, gde god da se nalaze, koriste sve prednosti originalnog Opel servisa, kao i da uživaju u čitavom nizu korisnih usluga.

Automatski podsetnik vodi računa o tome kada je vreme za redovan servis, a samo par klikova je dovoljno da se se zakaže dolazak u najbliži ovlašćeni Opel servis.

Aplikacija čuva podatke o kompletnoj individualnoj servisnoj istoriji, a moguće je i na jednom mestu pristupiti svim bitnim informacijama o vozilu. Razne dodatne usluge  pružaju podršku kako u gradskoj vožnji, tako i na dužim putovanjima, od lociranja gde ste parkirali vozilo i merenja preostalog vremena za parking, do direktnog poziva jednim klikom Opel službe za brigu o vozilu.

Takođe, aplikacija omogućava pristup najnovijim vestima i ponudama iz Opela, kao i primanje personalizovanih ponuda i atraktivnih popusta usklađenih sa individualnim potrebama.

Aplikacija je prilagođena Android i IOS operativnim sistemima i može da se besplatno preuzme na portalu myopel.rs.

Opel

Coning: Pneumatici za teretnjake sa Dalekog istoka su stigli

Coning: Pneumatici za teretnjake sa Dalekog istoka su stigli

Posredstvom beogradske kompanije Coning doo, jednog od srpskih lidera u prodaji pneumatika svih vrsta, i na našem tržištu od nedavno su dostupni visokokvalitetni, a po ceni vrlo pristupačni proizvodi kineskog giganta Hangzhou Zhongce Rubber Co., Ltd. (ZC-RUBBER)...

Fiat Automobili Srbija na salonu automobila u Beogradu

Fiat Automobili Srbija na salonu automobila u Beogradu

 Tokom predstojećeg  53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, u periodu od 20. do 29. marta 2015. kompanija Fiat Automobil Srbija će na svom izložbenom prostoru predstaviti premijerno modele krosover Fiat 500X, novi Fiat Doblo i Fiat 500 Abarth...

Audi Q6: Elektrošok za Mercedes-Benz GLE i BMW X6

Audi Q6: Elektrošok za Mercedes-Benz GLE i BMW X6

Audi je prikazao prvu skicu novog modela Q6. Kupeovska silueta atraktivnog crossover modela nikog neće ostaviti ravnodušnim, ali ono što još više iznenađuje sugurno je činjenica da će pogonski sistem biti potpuno električni...

MOL Group pokreće takmičenje za studente Freshhh 2015

MOL Group pokreće takmičenje za studente Freshhh 2015

MOL Grupa, vodeća međunarodna kompanija za naftu i gas, poziva tročlane timove da se prijave na njeno deveto Međunarodno studentsko on-lajn takmičenje, Freshhh. Međunarodni timovi iz celog sveta moći će da se prijave na on-lajn takmičenje...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje