AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Subaru Impreza stiže za nekoliko dana - prva fotografija

Nova Subaru Impreza stiže za nekoliko dana - prva fotografija

Subaru će predstaviti novu generaciju modela Impreza za modelsku godinu 2024, i to ovog meseca u Los Angelesu...

Subaru, za razliku od drugih proizvođača, nije pružio više informacija o novoj generaciji modela Impreza, a na fotografiji ne možemo puno toga videti.


Možemo videti da će linije haube i krova pratiti aktuelnu generaciju, tako da ne treba da očekujemo revoluciju u dizajnu, već evoluciju postojećeg. Subaru pogon na sve točkove AWD biće deo standardne tehnike u ovom modelu, po čemu je Subaru prepoznatljiv već dugi niz godina.


Untrašnjost je modernizovana po uzoru na model XV, koji se u evropi zove Crosstrek. U ponudi motora trebao bi se naći hibridni 2.0 MHEV, koji je uparen sa SVT menjačem. Nova generacija Impreze u prodajnim salonima bi se trebala naći u drugoj polovini 2023. godine.

 

Zvanična premijera je zakazana za 17. novembar tekuće godine.


Automagazin.rs

COTY 2023: izabrano sedam finalista

COTY 2023: izabrano sedam finalista

Evropski izbor za Car of the Year 2023 ulazi u novu fazu. Izabrano je sedam finalista, od kojih će jedan automobil poneti titulu Automobila godine. Njegovo ime ćemo znati u januaru...

Mazda nastavlja sa razvojem za budućnost

Mazda nastavlja sa razvojem za budućnost

Kompanija Mazda Motor Corporation je objavila ažuriranje Mazdinog srednjoročnog plana do 2030. U objavi je istaknuto da Mazda pozitivno reaguje na vrlo neizvesno poslovno okruženje i obnavlja svoju predanost postizanju ugljenične neutralnosti u svim svojim procesima do 2050...

Renault Symbioz
Slika nedelje