AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Besplatno redovno održavanje za Infiniti Q70

Besplatno redovno održavanje za Infiniti Q70

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Infiniti, pripremio je posebnu ponudu za ograničenu količinu modela Q70 sa lagera, dostupnih za isporuku odmah...

Besplatno redovno održavanje za Infiniti Q70

Klijenti koji se opredele za kupovinu japanske premijum limuzine sa 2.2 dizel motorom od 170 KS, automatskim menjačem i bogatim Premium paketom opreme po ceni od 45.800 evra, do kraja novembra mogu da računaju na specijalnu pogodnost u vidu besplatnog redovnog održavanja u garantnom periodu.

Dakle, pored trogodišnje garancije koja pokriva 100.000 kilometara i Road Side Assistance 24-časovne asistencije na putu, budući vlasnici Infinitija Q70 2.2 Premium besplatno dobijaju i tri redovna servisa.

Besplatno redovno održavanje za Infiniti Q70

Infiniti Q70 u Srbiji košta od 42.500 evra i već u standardnoj opremi nudi „ful“ LED farove, navigacioni sistem, kameru za parkiranje sa senzorima napred i pozadi, alu-točkove od 18 inča itd. Akcijski model sa Premium paketom poseduje i kožom presvučen enterijer, prednja sedišta sa grejačima i ventilacijom, aktivnu kontrolu upravljanja, Infiniti navigacioni sistem, memoriju vozačkog sedišta te položaja upravljača i retrovizora, kao i grejanje volana, a u cenu je uključena i metalik boja.  

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Infiniti prodavaca na telefon 011/2090680 ili u prodajnom salonu u Ulici Milutina Milankovića br. 11 na Novom Beogradu.

PR

Honda HR-V u finalu izbora Autobest 2016

Honda HR-V u finalu izbora Autobest 2016

Evropski  žiri AUTOBEST izglasao je Hondin novi crossover HR-V za ulazak u finale u izboru za nagradu “Best Buy Car of  Europe in 2016. ”. Finalno testiranje će biti održano u centru NAVAK blizu Beograda, gde će se HR-V takmičiti  sa ostalih četvoro finalista.

Predstavljen BMW X1 druge generacije u Beogradu (FOTO)

Predstavljen BMW X1 druge generacije u Beogradu (FOTO)

Druga generacija modela BMW X1 premijerno je predstavljena u okviru Dana Oktoberfesta u kompaniji Delta Motors. Pored snažnog, robusnog i sportskog izgleda, druga generacija popularnog BMW modela stiže sa pogonom na prednjim točkovima što donosi izvanrednu prostranost u enterijeru, naročito za putnike na zadnjoj klupi.

Fiat Tipo finalista izbora AUTOBEST

Fiat Tipo finalista izbora AUTOBEST

Modeli Fiat Tipo/Aegea, Honda HR-V, Hyundai Tucson, Mazda CX-3 i Opel/Vauxhall Astra proglašeni su finalistima evropskih nagrada AUTOBEST 2016. Ovih pet modela će se nadmetati za novu nagradu „Best Buy Car of Europe in 2016“...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje