AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Honda HR-V u finalu izbora Autobest 2016

Honda HR-V u finalu izbora Autobest 2016

Evropski  žiri AUTOBEST izglasao je Hondin novi crossover HR-V za ulazak u finale u izboru za nagradu “Best Buy Car of  Europe in 2016. ”. Finalno testiranje će biti održano u centru NAVAK blizu Beograda, gde će se HR-V takmičiti  sa ostalih četvoro finalista.

Honda HR-V u finalu izbora Autobest 2016

Pogledajte: Nova Honda HR-V stigla u Srbiju uz Zvezdine čirlidersice (FOTO).

 

Ovo je prvi put da je brend Honda obezbedio mesto u finalu. Organizacija AUTOBEST se sastoji od 26 najuticajnijih pisaca o motornim vozilima iz cele Evrope. Nagrada nastoji da prepozna auto koji predstavlja najbolju ponudu u smislu cene I kvaliteta širokoj paleti kupaca širom Evrope. Oblasti od posebnog značaja za žiri uključuju konkurentnost cena, fleksibilnost, dizajn, povezivanje i dostupnost rezervnih delova.

Ova nominacija je poslednja od vesti u uspešnoj godini lansiranja Hondinog novog crossover-a. Ranije 2015. godine, HR-V je izglasan kao najiščekivaniji automobil, po izboru čitalaca časopisa “What’ s car?” u Velikoj Britaniji. Nakon samo šest nedelja od početka prodaje u Evropi, Honda je primila više od 6,000 narudžbina kupaca.

Honda HR-V u finalu izbora Autobest 2016

Osnivač i predsednik AUTOBEST-a Den Vardi kaže: “Novi HR-V impresionirao je žiri svojom prilagodljivošću enterijera, novim dizajnom i tehnološkim karakteristikama. Žiri se raduje predstavljanju automobila u Beogradu, 25-26. novembra 2015.

AUTOBEST website: www.autobest.org.

PR

Predstavljen BMW X1 druge generacije u Beogradu (FOTO)

Predstavljen BMW X1 druge generacije u Beogradu (FOTO)

Druga generacija modela BMW X1 premijerno je predstavljena u okviru Dana Oktoberfesta u kompaniji Delta Motors. Pored snažnog, robusnog i sportskog izgleda, druga generacija popularnog BMW modela stiže sa pogonom na prednjim točkovima što donosi izvanrednu prostranost u enterijeru, naročito za putnike na zadnjoj klupi.

Fiat Tipo finalista izbora AUTOBEST

Fiat Tipo finalista izbora AUTOBEST

Modeli Fiat Tipo/Aegea, Honda HR-V, Hyundai Tucson, Mazda CX-3 i Opel/Vauxhall Astra proglašeni su finalistima evropskih nagrada AUTOBEST 2016. Ovih pet modela će se nadmetati za novu nagradu „Best Buy Car of Europe in 2016“...

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje