AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia Niro EV pobednik studije J.D. Power 2022 o vlasništvu električnih vozila

Kia Niro EV pobednik studije J.D. Power 2022 o vlasništvu električnih vozila

Niro EV je zauzeo najviše mesto u kategoriji masovnih vozila u studiji kompanije J.D. Power za 2022. godine o zadovoljstvu vlasnika svojim električnim vozilima...

To znači da su već drugu godinu zaredom vlasnici modela Niro EV najzadovoljniji svojim masovnim električnim vozilom na tržištu.


Zadovoljni vlasnici Nira najviše hvale niske troškove održavanja, domet baterije, korisničko iskustvo, stil i zadovoljstvo u vožnji


Kako bi saznali kakvo je zadovoljstvo vlasništvom i verovatnoća ponovne kupovine u okviru studije J.D. Power su anketirali više od 8.000 vlasnika električnih vozila u SAD-u o ključnim faktorima, kao što su npr. troškovi vlasništva, domet baterije, iskustva kupaca, stil i zadovoljstvo u vožnji.

Kia Niro EV pobednik studije J.D. Power 2022 o vlasništvu električnih vozila

Kia Niro je odigrao ključnu ulogu na Kijinom putu elektrifikacije pošto je svojim pogonskim sklopovima sa niskim i nultim emisijama stvorio jednostavan prelazak na održivu mobilnost. Niro EV je najprodavanija varijanta modela (pored električne u ponudi su još hibridna i plug-in hibridna varijanta) i od lansiranja 2017. godine ima sve veći značaj u ponudi Kije.


Kia Niro EV nudi stil, prostranost, praktičnost i veliki domet na struju
Kia Niro nudi idealno rešenje za vozače koje privlači vožnja bez emisija i koji ne žele prihvatati kompromise oko prostranosti, stila i dometa. Niro EV je sa 454 kilometra dometa na električni pogon, funkcionalnim unutrašnjim prostorom i trenutnim obrtnim momentom od 395 Nm savršeno vozilo za podsticanje ljudi za prelazak na električnu mobilnost.

 

 

Niro EV ima značajnu ulogu u Kijinom rastu prodaje elektrifikovanih vozila u Evropi
»Električna vozila su sve važniji deo automobilskog sveta. Pošto je Niro EV već drugu godinu zaredom dobitnik nagrade za najviše zadovoljstvo vlasnika u segmentu masovnih električnih vozila Kia je dokazala da je sposobna premašiti očekivanja vlasnika električnih vozila,« rekao je Brent Gruber, viši direktor globalnog automobilskog sektora u J.D. Power.


Kia je nedavno najavila da će ove godine lansirati potpuno novi Niro koji će se temeljiti na funkcijama zbog kojih je trenutni model tako popularan dok će pružati i osvežen stil kao i najnovije napredne tehnološke funkcije.


PR

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje