AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Beskamatni Sberbank krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Beskamatni Sberbank krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Sberbank Srbija i kompanija Verano Motologistic d.o.o. produžile su akciju beskamatnog finansiranja za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe do 31.12.2016. godine i obezbedile dodatne pogodnosti...

Kredite za kupovinu ovih vozila u iznosu do 15.000 evra sa rokom otplate do 24 meseca,  Sberbank Srbija odobrava sa kamatom od 0%.

Ukoliko se klijenti odluče za duži rok otplate, na raspolaganju imaju kredite sa rokom otplate do 84 meseca, nezavisno od toga da li je indeksiran u evrima ili se odobrava u domaćoj valuti. Kredit indeksiran u evrima Banka odobrava po kamatnoj stopi od 6.45% + 3M Euribor. Dinarski kredit u prvih 60 meseci ima fiksnu kamatnu stopu od 12.95%, a nakon toga kamata iznosi 7.2% + 3M Belibor.

Nezavisno od roka otplate, naknada za obradu kreditnog zahteva iznosi 0.5% vrednosti odobrenog kredita, dok je minimalno učešće sa dosadašnjih 30%, spušteno na 20%.

Široka lepeza različitih modela vozila omogućava da Gazela program bude podrška poslovanju mnogih malih i srednjih preduzeća, pri čemu je cena vozila najbolja u svojoj klasi.

Beskamatni Sberbank krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Kompletan asortiman vozila GAZ grupe može da se pogleda putem linka: www.gaz.rs, a više informacija o ponudi zainteresovani mogu da dobiju u ekspoziturama Sberbank, na veb sajtu www.sberbank.rs ili putem Kontakt centra Banke pozivom na broj 19909.

PR

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

SUV marke Seat na prvoj fotografiji

Poslednjih dana mnogo se govori o novom SUV modelu Škoda Kodiaq. U isto vreme, na internetu su se pohavile prve fotografije SUV modela iz drugog brenda iz koncerna VW - Seat...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje