AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Renault Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Kompanija Mozzart uručila je automobil Renault Captur Milanu Bjedovu za najveću pogođenu kvotu u decembru 2014. i Smart Ani Ćirić, pobednici takmičenja Mozzart selfi. Sportski novinar, Milan Vuković čestitao je srećnim dobitnicima na vrednim nagradama...

Pogledajte: Vladan Petrović o modelu Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC.

 

Takmičenje za najbolje poznavaoce sporta je tradicija u kompaniji Mozzart i predstavlja veliki izazov igračima. Zadatak za poznavaoce sporta tokom decembra 2014. bio je da pogode najveću kvotu. Po bednik Milan Bjedov odigrao je i pogodio kvotu 24 000 i to poslednjeg dana u 2014.godini.

Kroz takmičenje Mozzart Selfi glasalo se za najlepšu fotografiju devojaka koje su se slikale u Mozzart objektima, putem Mozzart Sport portala koji je i ove godine ostao najposećeniji sportski portal u Srbiji, po Gemius audience analitici.

 

Pogledajte test: Renault Captur 1.5 dCi.

Krajnju ocenu 20 selfi fotografija koje su odabrali čitaoci na najposećenijem sportskom portalu - Mozzart Sportu, dao je Mozzart žiri koji su činili voditelj AmiDži šoua Ognjen Amidžić, poznati glumac Nenad Okanović,  Inspektor Blaža, frontmen grupe MVP - Bane MVP i reper Đus.

Renault Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Druga pobednička fotografija osvojila je skuter marke Peugeot, treći selfi najnoviji model Ajfon telefona, dok su preostalih 17 selfija sa najviše glasova primili utešne nagrade.

 

Pogledajte vest: Novi smart - zvanične fotografije i informacije.

Kompanija Mozzart pripremila je mnogo izazova i za tekuću godinu, te će igrači opet imati priliku da budu nagrađeni za dobro poznavanje sporta. Sve akcije zainteresovani mogu da prate na sajtu www.mozzartsport.com ili u časopisu Mozzart Sport.

PR

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Oznaka za "polu-sportske" Mercedes-Benz modele - AMG Sport, nije dugo trajala. Ova oznaka će biti ukinuta, a modeli iz ove serije koristiće oznake iz divizije AMG. Šta to u praksi znači?

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje